Sinterklaas te gast in Busje komt zo | Sint & De Leeuw

Geen Pakjesavond zonder Sint & De Leeuw! In een speciale editie van het tv-programma Busje komt zo! rijden Sinterklaas en Paul de Leeuw door het land. Paul heeft een grote touringcar, die bestuurd wordt door Martijn, de jongste touringcarchauffeur van Nederland. De aflevering is op 5 december om 21.25 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Sinterklaas in Busje komt zo

Sint en Paul de Leeuw verrassen tijdens deze speciale aflevering van Busje komt zo groot en klein met uiteenlopende cadeaus. Traditiegetrouw zorgen ze voor een fijne afsluiting van het heerlijk avondje.  Sint en Paul vieren een traditioneel Sinterklaasfeest op een bijzondere school. Ook is er een speciale editie van de straatprijs én heeft Sinterklaas een weerzien met een oude geliefde. Sint & De Leeuw is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Zo heeft Paul de Leeuw in zijn nieuwe programma al meer bekende gasten ontvangen. Want niet alleen Sinterklaas zag je in Busje komt zo; zelfs wereldster Adele was te gast.

Foto: BNNVARA/MediaLane

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

3 december 2021 /