Tweede seizoen Cupido Ofzo kijken? VTM stopt programma (tijdelijk)

Wil je vanavond naar de derde aflevering van Cupido Ofzo kijken op VTM? Helaas! VTM heeft het programma al naar twee afleveringen van seizoen twee van de buis gehaald. De kijkcijfers stellen teleur. Alle reden voor de omroep om het programma naar het voorjaar te tillen. Vanavond zal er een herhaling te zien zijn van Axel gaat binnen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer streamtips dankzij Guidinc.

Geen Cupido Ofzo kijken

In Cupido Ofzo op VTM krijgen mensen met een beperking de kans om te daten. Ze worden daar bijgeholpen door Ruth Beeckmans en Frances Lefebure. Een interessant format, dat in het eerste seizoen (met Ruth Beeckmans en Karen Damen) nog goed was voor meer dan een half miljoen kijkers per aflevering. In Nederland kreeg het programma zelfs een remake. Maar hoe groot het succes ook was; er keken naar de eerste afleveringen zo’n 170.000 Vlamingen. En dat betekent dat we vanavond dus geen Cupido Ofzo kunnen kijken. Ontdek hier meer over het programma en de deelnemers.

VTM maakt gekke sprongen

Het is niet de eerste keer dat VTM deze keuze maakt. Zo werd de quiz De omgekeerde wereld van Mathias Coppens; na drie afleveringen al verplaatst naar de zomer. Voor de (slechte) cijfers maakte dat uiteindelijk niets uit. Maar er zijn meer gekke sprongen. Zo lag De bende van Jan de Lichte jarenlang op de plank. En ook de Kraak – die vanaf vandaag op Streamz te zien is – zou net als Glad IJs al lang te zien geweest zijn op de zender. Tja, en dan wordt er ook nog eens flink gerommeld aan publiekslieveling Familie… Waardoor er online heel wat wordt geklaagd over de zender.  

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (zodat je ook tv over de grens kunt kijken), Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

1 december 2021 /