30 jaar Familie Feest wordt uitgesteld tot na zomer 2022

Het 30 jaar Familie Feest wordt – omwille van corona – uitgesteld tot na zomer 2022. Eigenlijk zou de Lotto Arena op zaterdag 29 januari 2022 dé plek zijn voor één groot verjaardagsfeest. Speciaal voor de 30ste verjaardag van Familie werden fans van vroeger en nu uitgenodigd op een liveshow boordevol spektakel, nostalgie, humor en ontroering. Maar nu de coronacijfers de pan uit swingen, vindt VTM het geen goed idee om de show nu te organiseren.

30 jaar Familie Feest uitgesteld

Channel manager VTM Maarten Janssens geeft een toelichting op de uitstel van 30 jaar Familie Feest. “Hoe graag we dit feest ook eind januari hadden gepland, het coronavirus slaat momenteel weer wild om zich heen en dat kunnen we niet negeren. We krijgen heel wat vragen van kijkers die graag naar het feest willen komen, maar terughoudend zijn omwille van de huidige coronacijfers. We willen van het 30 jaar Familie Feest voor iedereen één groot zorgeloos feest maken en daarom verplaatsen we het naar een nieuw moment na de zomer. De ideale gelegenheid om het nieuwe seizoen dat dan bij VTM zal gestart zijn, feestelijk in te zetten.”

Met cast van Familie

Het 30 jaar Familie Feest belooft de fans nog steeds tal van muzikale optredens, verrassende acts en nostalgische beelden, gebracht en beleefd door de cast van Familie. Kortom, alle ingrediënten voor een memorabel verjaardagsfeest in het bijzijn van Annie Geeraerts, Aaron Blommaert, Sandrine André, Jo Hens en vele anderen.

Veranderingen in cast Familie

De vraag is wel of de Familie-fans nog wel zitten te wachten op zo’n groot feest. De makers van Familie voeren namelijk – in de aanloop naar dat nieuwe seizoen – wel heel veel veranderingen door. Eerder hoorden we dat Familie afscheid neemt van Gunther Levi en Martine Jonckheere. En nu is ook bekendgemaakt dat Ludo Hellinx en Hilde Van Haesendonck – die Patrick en Jenny spelen – de soap gaan verlaten. In de Facebook-groep – waarin fans zich verenigd hebben om samen een vuist te maken tegen het ontslag van Gunther en Martine – is er weinig enthousiasme meer voor het jubileumfeest. Wij spraken met oprichtster Sophie over de actie; dat deden we toen de groep net gestart was.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 november 2021 /