Singles mogen met 50% korting naar Plopsa-parken

Goed nieuws voor singles én hun kindjes; ze mogen van donderdag 11 november tot en met zondag 14 november met 50% naar alle Plopsa-parken. Zo ontmoet je niet alleen alle Studio 100-helden in de parken, maar misschien ook wel een toekomstige liefde.

Singles Day

Singles Day vindt officieel plaats op 11/11, een dag die symbolisch enkel uit enen bestaat en laat nummer 1 nu net symbool voor ‘alleen’ of ‘single’ staan. De feestdag is geleidelijk aan in populariteit gestegen en is nu een van de grootste online winkeldagen. “Genoeg met het swipen, het is de ideale dag om andere single ouders te leren kennen tijdens een ritje op een rollercoaster bijvoorbeeld, misschien wel het begin van iets moois”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

Sinterklaas-tip: koop de leukste cadeaus van alle Studio 100-helden in de shop.

50% korting in Plopsa-parken

Om alles nog grootser te maken, doopt Plopsa Singles Day om tot Singles Weekend op 11, 12, 13 en 14 november. Tijdens het verlengde weekend krijgen vrijgezelle bezoekers toegang tot alle Plopsa-parken aan de helft van de prijs. Vergezellende kinderen kunnen ook van dit voordeel genieten. Het speciale singles-ticket kan enkel online aangekocht worden via de officiële webshop van het desbetreffende park.

De actie is enkel geldig in de webshops van de parken met de promocode SINGLE.

10 november 2021 /