Tiny House Battle met John Williams op RTL4 kijken

John Williams presenteert – na Help Mijn Man Is Klusser – een nieuw klusprogramma. Deze keer is hij presentator van de Tiny House Battle, die vanaf vanavond – maandag 8 november – om 20.30 uur te kijken is bij RTL4. Videoland kijkers kunnen al genieten van de eerste twee afleveringen.

Tiny House

Steeds meer mensen komen erachter dat er niet veel nodig is voor een gelukkig leven. Combineer dit met de overspannen woningmarkt en opeens wordt wonen op maximaal 50 vierkante meter erg aantrekkelijk. Dat het wonen in zo’n tiny house behoorlijk wat uitdagingen met zich meebrengt, staat buiten kijf: elke vierkante meter moet maximaal benut worden, dé ultieme uitdaging voor een fanatieke klusser.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer kijktips op Guidinc.

Tiny House Battle

In Tiny House Battle draait alles om het creëren van de mooiste, handigste, meest efficiënte en vindingrijke ontwerpen. Ontwerpen die ook nog eens aan de woonwensen van de kopers moeten voldoen. De twee klusteams maken aan de hand van een moodboard een interieurontwerp. Ze krijgen slechts zeven dagen tijd om vervolgens hun tiny house vol ruimtebesparende oplossingen te bouwen en te stylen. Zo wordt een doodgewone wand opeens een uitvouwbaar bed. De ruimte onder de trap een vaatwasser. Een lade een handige opstap voor een hoogslaper. Of transformeert de keuken met één simpele beweging tot buitenkeuken. 

John Williams

Presentator John Williams: “Ik heb onwijs genoten tijdens de opnames van deze nieuwe kluscompetitie. ‘Tiny’ wonen wordt steeds populairder door verschillende factoren. Denk maar eens aan de overspannen huizenmarkt. Of bijvoorbeeld de trend om duurzamer te willen leven of te ontspullen. Ik heb de kopers mogen begeleiden in hun ‘journey to tiny’ en ze ondersteund bij hun zoektocht naar een tiny house park. Buiten dat ik hier veel van heb geleerd over deze nieuwe manier van wonen, heb ik ook de prachtigste ontwerpen en meest vindingrijke oplossingen voorbij zien komen.” Het programma is een format van 3BMG, geproduceerd door Fabiola.

Foto: William Rutten

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

8 november 2021 /