Nieuw seizoen Vier handen op één buik met deze bekende moeders

Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik start aanstaande dinsdag 14 september om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO3. Deze bekende moeders (en vaders) doen in dit nieuwe seizoen van Vier handen op Eén buik mee: Karin Bloemen, Leona Phillipo, Airen Mylène en Taeke Taekema, Victoria Koblenko, Maxime Meiland, Angela Groothuizen en Channah Koerten.

Nieuw seizoen Vier handen op één buik

In het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik geven negen aanstaande tienermoeders een kijkje in de meest bijzondere en spannendste fase van hun leven: het krijgen van een kindje. Wat komt er allemaal op ze af? En hoe bereiden ze zich voor? In deze spannende tijd is in ieder geval één ding zeker; ze staan er niet alleen voor. Bekende, ervaren ouders geven de meiden een steuntje in de rug tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Is dat niet jouw ding? Ontdek dan meer streamtips dankzij Guidinc.

Bekende moeders seizoen 9

In dit negende seizoen worden de aanstaande tienermoeders onder meer aangemoedigd door: Karin Bloemen, Leona Phillipo, Airen Mylène en Taeke Taekema, Victoria Koblenko, Maxime Meiland, Angela Groothuizen en Channah Koerten. Samen pakken ze persoonlijke hindernissen aan en stomen ze zich klaar voor het ouderschap.

Maxime Meiland

Maxime Meiland vertelt: “Ik doe mee aan ‘Vier handen op één Buik’ omdat ik zelf jong, ongepland moeder werd. Hierdoor denk ik dat ik de aanstaande moeder goed kan steunen en waardevol advies kan geven. Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi!” Op dit moment is Maxime Meiland te zien op Play5 met Petit Chateau. En natuurlijk is er ook weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland gestart.

Angela Groothuizen

In de eerste aflevering volgen we Amy Marissa. Ze raakte op haar zestiende zwanger van haar 17-jarige vriend Björn. Een groot deel van de zwangerschap staat ze er echter alleen voor, omdat Björn zes maanden lang in een gesloten instelling zit. Hoe gaat ze ermee om dat haar vriend zo lang van huis is tijdens haar zwangerschap? Zeker gezien het voor Amy Marissa nog een raadsel is wat er allemaal op haar afkomt. Ervaren moeder Angela Groothuizen begeleidt haar niet alleen bij het aanstaande moederschap, maar steunt Amy Marissa ook in het leren om op eigen benen te staan.

Foto: BNNVARA / Skyhigh TV.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

13 september 2021 /