Tour de Frans (Bauer) – roadtrip met zes artiesten door Nederland

Frans Bauer gaat in Tour de Frans op roadtrip met Angela Groothuizen, Berget Lewis, Jan Dulles, Maradonnie, Danny de Munk en Jamai Loman. Ze stappen niet alleen samen in de tourbus, maar nemen ook een kijkje in elkaars leven. De bus doet namelijk bijzondere plekken aan voor iedere artiest. Te zien vanaf dinsdag 31 augustus om 20.30 uur.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Tour de Frans

Samen met Angela Groothuizen, Berget Lewis, Jan Dulles, Maradonnie, Danny de Munk en Jamai Loman gaat Frans Bauer op roadtrip door Nederland. Zij stappen niet alleen bij elkaar in de tourbus, maar ook in elkaars leven. In iedere aflevering staat één van de artiesten centraal. De tourbus rijdt langs plekken die belangrijk zijn of zijn geweest in het leven van de hoofdpersoon. Aan het einde van de dag ontvangt de hoofdpersoon een muzikale ode van zijn betekenisvolle evergreens en guilty pleasures. Deze worden op een indrukwekkende plek, op eigen wijze, door de artiesten vertolkt.

Danny de Munk was recent op tv in 100 dingen.

Artiesten Tour de Frans

Frans Bauer neemt zes artiesten mee op zijn roadtrip, dat zijn Angela Groothuizen, Berget Lewis, Jan Dulles, Maradonnie, Danny de Munk en Jamai Loman. Stuk voor stuk zangers en zangeressen, die volgens mij geen enkele introductie meer nodig hebben. Daarnaast zijn het ook allemaal uitgesproken personen, die ook erg gevat uit de hoek kunnen komen. Wat dat betreft, denk ik echt dat het een programma met een lach en een traan zal zijn. Als je kijkt naar wat Jan Dulles de afgelopen tijd heeft moeten doorstaan (zijn dochtertje Donna overleed toen ze drie maanden was plotseling), dan kunnen de gesprekken natuurlijk ook persoonlijk en emotioneel worden.

Afgelopen seizoen kon je van Frans Bauer en Mariska genieten in De Bauers: Bestemming Onbekend. Dit programma wordt nu in België uitgezonden.

Foto: Tour de Frans

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 augustus 2021 /