Yvon Jaspers stelt boeren voor; Boer zoekt vrouw in 2022 op tv

Yvon Jaspers stelt de boeren voor die in 2022 te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw. Inmiddels wordt het programma al zeventien jaar gemaakt. Zit er een vrijgezelle boer voor jou bij? Ontdek het zondag 29 augustus om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO1.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer kijktips op Guidinc.

Boer zoekt vrouw 2021/2022

Het KRO-NCRV programma Boer zoekt vrouw is terug. Uit 466 aanmeldingen zijn tien boeren geselecteerd die in de twaalfde serie Boer zoekt vrouw (Boer zoekt vrouw 2021/2022) de liefde hopen te vinden. Ze willen niet meer alleen zijn, maar hart, hoofd, leven én boerderij delen met hun partner. KRO-NCRV volgt ze in deze zoektocht want liefde is er voor iedereen. In de uitzending van zondag 29 augustus 2021 stelt Yvon Jaspers de boeren voor aan de kijker.

2022 op tv

Boer zoekt vrouw is in 2022 weer terug op tv te kijken. Wil je dat moment niet missen (en weten wanneer Boer zkt vrouw in Vlaanderen start?) schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Gezicht onherkenbaar

Nieuwsgierig naar de deelnemers van Boer zoekt vrouw 2022? Op dit moment – voor de uitzending van 29 augustus – kunnen we er nog niet zoveel over zeggen. Op de persfoto’s staan ze namelijk allemaal onherkenbaar. Wat dat betreft, volgen ze in Nederland de Vlaamse Boer zkt vrouw. Daarin gaat het echt om een ‘blinde kennismaking’ en hebben de vrijgezellen het gezicht van de boeren nog niet gezien. Of we ze in Nederland wel compleet te zien krijgen in de voorsteluitzending; dat durf ik niet te zeggen. Kijken dus!

Deelnemers Boer zoekt vrouw 2021/2022

Maar we weten wel al wat van de deelnemers van Boer zoekt vrouw 2021/2022. De boeren zijn verspreid over het land te vinden en qua leeftijden is het voor elk wat wils. Een boer gaat voor het eerst – hopelijk – de liefde ontdekken, de oudste is weduwnaar en trotse opa van zeven kleinkinderen. De ene heeft paarden, de ander schapen en de volgende staat voor dag en dauw op om de koeien te melken. En er zijn boeren met bloemen, planten, groenten en fruit.

Schrijven naar vrijgezelle boer

Heb jij een vrijgezelle boer gezien in de kennismakingsaflevering waar je wel interesse in hebt? Dan kun je tot zondag 12 september 23.59 uur schrijven. Dat kan per post of digitaal.

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers: “Ook al maken we al zeventien jaar Boer zoekt vrouw, steeds als ik voor de eerste keer de boeren ontmoet, is het super spannend. Ze gaan een enorm kwetsbaar avontuur aan, geven zich bloot, laten zien wie ze zijn. Waar ze goed in zijn, maar ook hun angsten en de dingen waar ze minder trots op zijn komen aan bod. Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er in de komende maanden gaat gebeuren. Wie gaan er schrijven? Wat doet dat met hen? Gaat het ze lukken om de ware te vinden? Ik weet in ieder geval dat hun leven totaal zal veranderen. En dat ze niet kunnen wachten op dat tasje met brieven straks. Ik verheug me nu al!”

Boer zoekt vrouw wordt in opdracht van KRO-NCRV geproduceerd door Blue Circle.

Foto: Linelle Deunk

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 augustus 2021 /