Kiefer Zwart in hoofdrol GTST miniserie Dokter Roman | alles over de cast

GTST-liefhebbers kunnen nu op Videoland genieten van Dokter Roman – een GTST miniserie. Kiefer Zwart – die recent te zien was in Thuisfront – speelt de hoofdrol. Ontdek alles over het verhaal van deze psychologische thriller en de cast van Dokter Roman

Dokter Roman

In een spannend kat- en muisspel tussen de charismatische huisarts Roman van Loon (Kiefer Zwart), zijn ex Zoé (Sophie van Winden) én de recherche, komt de manipulatieve kant van de nieuwe bewoner van Meerdijk naar voren. Wie is hij echt? Wat is er waar van de stalking aanklachten tegen hem? Of is hij zelf het slachtoffer? Je ontdekt het in de psychologische thriller Dokter Roman.

Ook in België zie je dat soaps spin-offs krijgen. Zo kon je deze zomer kijken naar Het geheim van Raven.

Kiefer Zwart

Hoofdrolspeler Kiefer Zwart: “Het is een enorme eer voor mij dat ik naast mijn nieuwe karakter in Goede Tijden, Slechte Tijden, hiermee ook nog de hoofdrol mag spelen in deze spannende miniserie. Het was een uitdaging om nog meer lagen van Roman te laten zien, waardoor de kijker het karakter nóg beter kan leren kennen. Dat maakt de miniserie extra interessant, want wie Dokter Roman heeft gezien, weet meer van hem dan tot nu toe in GTST te zien is geweest. Wat GTST weer spannender zal maken, want daarin blijft Roman natuurlijk ook nog te zien!” Recent was Kiefer Zwart te zien in Thuisfront. Verder ken je hem als Boaz uit Zomer in Zeeland en uit de mini-serie De Vlucht.

Cast Dokter Roman

Naast Kiefer Zwart in de rol van Roman van Loon bestaat de cast van Dokter Roman uit:

  • Zoé van Weert: Evi Stuurman, de (ex-)vriendin van Roman die hem beschuldigt van stalking. Deze actrice was bijvoorbeeld te zien in Mocro Maffia en Celblok H.
  • Sophie van Winden: rechercheur De Ridder, die tussen Evi en Roman in staat terwijl hij zijn charmes inzet. Recent was ze bijvoorbeeld te zien in Klem en Commando’s.
  • Ilias Addab: rechercheur Yildirim, die samen met De Ridder het onderzoek naar Roman uitvoert. De afgelopen weken kon je hem zien in Swanenburg.
  • Freek Bartels: Mathijs – beste vriend van Evi. Op Videoland kun je hem ook terug zien in De K van Karlijn.
  • Bob Schrijber: Hossam – boksschooleigenaar. Hij was onder andere in Vechtershart te zien.
  • Mieke Stuurman: Nanette – moeder van Evi.
  • Tom Voet: Edwin Schippers – ex van Evi.
  • Janna Adank: dokterassistente

Dokter Roman – een GTST miniserie is geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijax Benelux – en is nu in zijn geheel te zien, exclusief bij Videoland.

Foto: Videoland / Feriet Tunc

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2021 /