Jobswitch voor Nora Gharib in Blind Begonnen; ze zoekt kandidaten

Nora Gharib gaat op zoek naar de ideale jobswitch in haar nieuwe VTM-programma Blind Begonnen (werktitel). Ze zoekt momenteel kandidaten die zich in willen schrijven en de uitdaging aangaan. Ontdek alles over deze nieuwe show van Nora Gharib én ontdek waar ze nog meer aan werkt.

Gelukkiger en succesvoller in andere job

De Vlaming is een gewoontedier, ook als het op een job aankomt. Heel wat mensen blijven op hun vertrouwde werkplek uit gewoonte of omdat ze de sprong niet durven wagen. Terwijl ze vaak gelukkiger en zelfs succesvoller kunnen zijn in een totaal andere job. Anderen blijven dan weer eeuwig studeren omdat ze door keuzestress maar niet aan een échte carrière durven beginnen. En nog anderen weten na een lange periode van werkloosheid niet goed welke richting ze uit willen. VTM wil deze mensen helpen om de sprong te wagen en voor de jobswitch te kiezen die hen op het lijf is geschreven.

Niet jouw ding? Ontdek dan tal van streamtips dankzij Guidinc.

Blind Begonnen

In het gloednieuwe programma Blind Begonnen (werktitel) confronteert Nora onbekende Vlamingen met een ingrijpende en levensveranderende uitdaging. Is hij/zij bereid zijn/haar professionele lot in de handen te leggen van een team van professionals? Dat team heeft maar één doel voor ogen: de persoon confronteren met de realiteit en begeleiden op weg naar de ideale professionele move. Een life-changing realityprogramma.

Carrièreswitches Nora Gharib

Nora Gharib is zelf een volleerd ervaringsdeskundige als het aankomt op carrièreswitches. “Ik zou niet gelukkig worden van elke dag hetzelfde te doen”, maakt ze duidelijk. Vijf jaar geleden besloot ze daarom om haar leven een draai van 360 graden te geven en schreef de toenmalige schoonheidsspecialiste zich in voor het televisieprogramma K3 zoekt K3. Zonder enige zang- of acteerervaring strandde ze in de halve finale. Hierna ging de bal vanzelf aan het rollen als presentatrice en actrice. Dat deed ze heel succesvol. Zo debuteerde ze in Patser en schitterde ze ook in de tv-serie Black-out. Ze zal verder (twee afleveringen) te zien zijn in Grond en werkt momenteel aan de nieuwe films Zeppos Het Mercatorspoor en de Nieuwe Nachtwacht film: De dag van de Bloedmaan. En wat dacht je van haar deelname aan The Masked Singer? Zij kwam als grote verrassing te voorschijn als suikerspin.

VlaamsKijken interviewde Nora Gharib eerder over haar tv-avonturen.

Nora Gharib

Nora Gharib: “Het is mijn eerste programma dat ik alleen presenteer (eerder zag je haar naast Bart Peeters in Merci voor de muziek, red.), dat vind ik wel speciaal. Zes jaar geleden heb ik zelf een sprong gewaagd en kijk waar ik nu sta. Nooit gedacht dat dit mijn passie en leven zou worden. Doen wat je graag doet is zó belangrijk en ik wil samen met experts anderen aan een carrièreswitch helpen. Een leven veranderen. Het is durven, het is gokken, het is even alles loslaten en anderen blind vertrouwen. Maar wie weet beginnen ze daarna aan een heel nieuw hoofdstuk!”

Kandidaten gezocht

Nora Gharib is erg enthousiast om de kandidaten van Blind Begonnen (werktitel) een nieuw en fris leven te geven dat ze verdienen.  Durf jij jouw werkgeluk op plaats één te zetten? Ben jij klaar om van werk te veranderen, maar weet je niet wat je anders wil doen? Ga voor de ultieme carrièreswitch en schrijf je nu in op vtm.be. En wie weet vinden de experten van Blind Begonnen (werktitel) dan misschien wel de job van jouw leven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 augustus 2021 /