Inschrijven voor seizoen 2 Big Brother (RTL 5 & Play4)

Je kunt je nu inschrijven voor het tweede seizoen van Big Brother, dat weer wordt gemaakt voor RTL5, Play4, GoPlay en Videoland. Kortom: Nederlandse en Vlaamse wannabe deelnemers van Big Brother seizoen 2 kunnen zich nu aanmelden.

Tweede seizoen 2 Big Brother

Er komt dus een seizoen 2 van de Nederlandse en Vlaamse Big Brother. Deze realityshow leek misschien minder populair dan in het verleden, maar Play4 noemt het programma ‘een overdonderd succes’ dat kon rekenen op ‘een trouw, vast publiek’. Zo waren er maar liefst 10 miljoen views op GoPlay.be voor de show, waarvan 3,7 miljoen voor de succesvolle livestream. Het legendarische format is inmiddels uitgezonden in 66 landen en wordt wereldwijd nog altijd omarmd door miljoenen kijkers. In andere Europese landen is Big Brother met een geslaagde revival bezig.

Niet jouw ding? Ontdek dan tal van streamtips dankzij Guidinc.

Inschrijven seizoen 2 Big Brother

Big Brother zoekt deelnemers voor seizoen 2! Het tweede seizoen wordt heftiger dan ooit, vol verrassingen. Onverwachte wendingen. 115 camera’s, 0 privacy. Ben jij sterk, slim en een tactisch meesterbrein? SBS gaat op zoek naar nieuwe kandidaten die dit waanzinnige avontuur aandurven. Surf naar bigbrother-2022.com en daag Big Brother uit!

Eerste seizoen Big Brother

Liese, Nick, Michel en Jill waren de laatste vier bewoners van het Big Brother huis. Na 100 dagen besliste de kijker wie zich de winnaar van Big Brother 2021 mocht noemen. In de finale was Liese de eerste die het huis verliet, nadien bleven Nick en Jill over. Jill kreeg de meeste stemmen en mag zich de winnaar van Big Brother 2021 noemen. Ze verliet het huis met maar liefst 70.405,50 euro.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

5 augustus 2021 /