Cupido Ofzo met Frances Lefebure en Ruth Beeckmans | singles gezocht!

Frances Lefebure en Ruth Beeckmans presenteren het tweede seizoen van Cupido Ofzo. Frances Lefebure neemt hierbij het stokje over van Karen Damen, die we samen met Ruth Beeckmans zagen in het eerste seizoen Cupido Ofzo. Op dit moment kunnen singles met een beperking of stoornis zich aanmelden voor het tweede seizoen.

Inschrijven Cupido Ofzo

Binnenkort gaan de deuren van het datingbureau in Cupido Ofzo opnieuw open! Daarin worden singles met een beperking of stoornis ondergedompeld in de wondere wereld van daten. Dit keer nemen Ruth Beeckmans en Frances Lefebure als gloednieuw duo Cupido’s pijlen in eigen handen. De dames hebben nog enkele plaatsjes over in hun datingbureau en lanceren daarom vandaag een oproep. Singles met een beperking of stoornis die graag de liefde tegenkomen, kunnen zich hier inschrijven.

Frances Lefebure

Frances Lefebure is de nieuwe presentatrice van Cupido Ofzo naast Ruth Beeckmans. Ze vertelt: “Zoals iedereen weet ben ik de grootste supporter van de liefde. Voor iedereen. Ik ben dus ontzettend gelukkig dat ik mij mee met Ruth kan inzetten voor de toekomst van enkele mensen die hun geluk zoeken in ons datingbureau. Ik zal er alles aan doen om dat tot een mooi einde te brengen.” Frances Lefebure ken je niet alleen als tv-maakster en presentatrice, maar ook als actrice. Zo kun je haar deze zomer zien op Streamz in F*** you very, very much. En het is wachten tot VTM Een Goed Jaar gaat uitzenden. Meer nieuws ontdekken over deze actrice: klik dan op Frances Lefebure-overzicht.

Ruth Beeckmans

“Vorig seizoen schoot Cupido meermaals raak en dat was zo schoon en hartverwarmend om te zien! Ook dit keer helpen we kandidaten met hun zoektocht naar een prins of prinses op het witte paard. Ik ben nu al benieuwd naar de tortelduifjes voor wie Frances en ikzelf activiteiten op maat mogen uitstippelen om de ontluikende liefde te doen bloeien”, aldus Ruth Beeckmans, die op dit moment op Eén te zien is in de herhaling van Albatros. Wist je dat veel mensen zich naar aanleiding van die reeks het volgende afvragen ‘heeft Ruth Beeckmans beenprothese?’.

Cupido Ofzo

Cupido Ofzo is een format van het productiehuis Roses Are Blue. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Er wordt ook gewerkt aan een Cupido Ofzo in Nederland. Daar zal het programma worden uitgezonden bij SBS6. Op deze zender is momenteel ook Camping Coppens te zien, ook dit programma is gemaakt door Roses Are Blue.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 juli 2021 /