Tweede seizoen realityserie Monica Geuze: alles over Like Monica

Heb jij het eerste seizoen van de realityserie Like Monica gevolgd? Hierin krijg je een kijkje in het leven van Monica Geuze, die je kent als presentatrice en onderneemster. Vanaf vandaag – woensdag 9 juni – kun je wekelijks een nieuwe aflevering van Like Monica kijken bij Videoland.

Wist je dat Monica Geuze dit jaar met Viktor Verhulst Temptation Island gaat presenteren?

Like Monica

Opnieuw geeft Monica Geuze de regie volledig uit handen in het tweede seizoen van Like Monica. We volgen de onderneemster en presentatrice in de volgende fase van haar leven. Zakelijk timmert ze aan de weg, haar bedrijf groeit snel en privé zet ze een bijzondere en spannende stap. Monica en haar vriend Robbert gaan samenwonen in hun nieuwe koopwoning in Amsterdam.

Niet jouw ding? Ontdek meer Videoland kijktips op Guidinc.

Tweede seizoen Like Monica

In het tweede seizoen van Like Monica komen verschillende thema’s aan bod. Denk bijvoorbeeld aan het samenwonen met haar grote liefde Robbert. Maar naast vele mooie momenten zien we ook de strubbelingen uit haar dagelijks leven. Monica Geuze bedient haar fans al jarenlang wekelijks met toffe video’s, maar daarnaast heeft ze de zorg over haar dochtertje Zara-Lizzy en werkt ze hard om haar imperium uit te bouwen. Ook haar familie en vrienden kunnen we natuurlijk niet vergeten in het leven. Zij spelen wederom een grote rol in de serie.

Foto: Videoland – Jasper Rens van Es

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

9 juni 2021 /