Jean-Claude Van Damme in The Last Mercenary | trailer

Jean-Claude Van Damme speelt de hoofdrol in de film The Last Mercenary van Netflix. De trailer is vandaag gelanceerd. Vanaf 30 juli kun je wereldwijd kijken naar de Netflix Original Film met een hoofdrol voor de Belgische acteur, die sinds 1982 in Amerika woont en werkt.

Verhaal The Last Mercenary

Jean-Claude Van Damme speelt de hoofdrol in The Last Mercenary. Richard Brumère, beter bekend als La Brume, is een voormalig special agent van de Franse geheime dienst. Hij heeft zich tot huurling heeft bekeerd. Nadat de immuniteit die hij 25 jaar eerder voor zijn zoon Archibald kreeg wordt opgeheven, verschijnt hij terug op het toneel. Een maffia-operatie bedreigt het leven van Archibald. Richard moet zijn oude contacten terug inschakelen. Daarnaast moet hij de krachten bundelen met een stel roekeloze jongeren en een ongebruikelijke bureaucraat. Maar hij moet vooral de moed vinden om Archibald te vertellen wie zijn vader is. 

Cast

De cast van deze Netflix Original wordt gevormd door Jean-Claude Van Damme, Alban Ivanov, Assa Sylla, Samir Decazza, Patrick Timsit, Eric Judor en Miou-Miou. Deze film die bijna twee uur duurt (110 minuten) is geschreven en geregisseerd door David Charhon.

The Last Mercenary (Le Dernier Mercenaire) is wereldwijd en exclusief te zien bij Netflix vanaf 30 juli. Geen idee wat je tot die tijd moet kijken qua internationale series en films? Neem dan een een kijkje bij Guidinc.

Trailer

Foto: Netflix

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

7 juni 2021 /