Julie en Jacques Vermeire in Hit The Road Jacques op Play4

Julie Vermeire en haar vader Jacques gaan op roadtrip langs de plekken waar het allemaal begon voor Jacques Vermeire. Je ziet Hit The Road Jacques vanaf zaterdag 4 december om 21.55 uur in de herhaling op Play4.

Jacques Vermeire

De grootste entertainer van Vlaanderen wordt binnenkort 70 en dat laat Play4 niet onopgemerkt voorbij gaan. Jacques Vermeire zag door zijn rijke carrière – als artiest, zanger, acteur, komiek en presentator – letterlijk heel Vlaanderen en heel Vlaanderen hem. Hij kwam al op duizenden plaatsen, en een aantal van die monumentale plekken vormen nu de rode draad van de roadtrip die hij samen met dochter Julie zal maken.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Hit The Road Jacques

Jacques Vermeire laat zich voor deze roadtrip – die tegelijk een trip down memory lane wordt – meevoeren door de nieuwsgierigheid van zijn dochter Julie. Julie Vermeire wil nog meer te weten komen over het leven en werk van haar vader. Want uiteraard speelde het grootste deel van Jacques’ leven en carrière zich af vòòr Julie Vermeire geboren was.

Play4 is niet de enige zender die een show rondom Vermeire maakt; op VTM kun je op dit moment kijken naar Viva Vermeire. Later zal Eén ook nog

Julie Vermeire als chauffeur

Julie aan het stuur, Jacques aan haar zijde. Samen doorkruisen ze in Hit The Road, Jacques het hele land en ontdekken plaatsen die de voorbije 70 jaar een rol hebben gespeeld in het leven van Jacques. Zo neemt Julie, vol energie en met honderdduizend vragen, niet alleen haar vader, maar ook de kijker mee op een bijzondere roadtrip.

Marc Coucke

In de eerste aflevering van Hit The Road Jacques is te zien hoe Jacques Vermeire een hechte vriendschapsband heeft met ondernemer Marc Coucke. En de beide heren houden nogal van een glaasje. Of hoe een gezellig diner uitmondde in een halve wijncantus…Marc Coucke rakelt gênant Chateau Petrus-verhaal op over diner bij de Vermeires.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 mei 2021 /