Het beste van… Beyoncé bij AVROTROS op NPO 3

Het beste van… Beyoncé is vanavond – woensdag 7 april – om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3 te zien. Alle hoogtepunten uit haar oeuvre komen voorbij: van haar optredens in Destiny’s Child tot haar rijke solo carrière.

Het beste van Beyoncé

In Het beste van Beyoncé kijken we naar de hoogtepunten uit haar oeuvre. We zien de eerste stappen die Beyoncé Knowles in de showbizz zette met de groep Destiny’s Child. En er is natuurlijk ook veel aandacht voor wat ze solo allemaal heeft neergezet (en dat gaat verder dan alleen muziek).

Geweldige clips

Een belangrijk onderdeel van haar muziek is hoe deze in beeld te brengen. Het gevolg is veel geweldige clips waarbij kosten noch moeite gespaard zijn voor het beste resultaat. Onze gasten genieten van deze visuele rijkdom en beschrijven welke herinneringen zij hebben.

Veelzijdige carrière van Beyoncé

Ook haar stem is herkenbaar uit duizenden. De rijke en veelzijdige carrière van één van de grootste sterren van de wereld zorgt voor een feest der herkenning.

Muziek op tv

Deze zangeres vind ik dan wel weer een opmerkelijke keuze van AVROTROS. De afgelopen weken konden we naar Het beste van… Disco kijken. En vanaf volgende week 14 april kun je om 20.25 juist naar André Hazes kijken. Dan starten ze met het uitzenden van de vierdelige documentaire-reeks Kleine jongen: het echte leven van André Hazes. Is dat helemaal niets voor jou, dan kun je natuurlijk ook nog tal van streamingtips vinden bij onze collega’s van Guidinc.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

7 april 2021 /