Marco Borsato doet zijn verhaal bij Linda de Mol

Marco Borsato doet voor het eerst zijn verhaal bij Linda de Mol in een speciale editie van Linda’s Wintermaand. Hiermee doorbreekt hij voor het eerst de mediastilte na de zware periode van zijn burn-out en de scheiding van Leontine. Met Linda de Mol kijkt Marco Borsato naar de toekomst, maar bespreekt hij ook de roerige tijd. Te zien om 20.00 uur bij SBS6 en via Kijk.nl.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Marco Borsato in Linda’s Wintermaand

Het bijzondere gesprek van deze speciale editie vindt plaats vanuit de A’DAM Toren in Amsterdam-Noord met een prachtig uitzicht over de hoofdstad. Vanuit haar vertrouwde fauteuil en in de haar kenmerkende open sfeer voert Linda haar gesprek met Marco Borsato. Onder meer aan de hand van beelden en muziek neemt zij met Marco de gebeurtenissen van het afgelopen jaar door en ontstaat er een intiem en openhartig gesprek.

Levensbepalend jaar

Linda de Mol: “Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.”

Foto: NET5 // Linda – Marc de Groot // Marco – Raymond Rutting.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 maart 2021 /