Interview Oprah Winfrey met Harry en Meghan kijken

Wil jij het veelbesproken interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle kijken? Vanavond – maandag 8 maart – om 21.20 uur wordt de documentaire Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry uitgezonden op Eén.

Interview Meghan en Harry kijken

Het interview met Meghan Markle en prins Harry – de hertogin en hertog van Sussex – is vanuit Nederland gewoon op (België) Eén te kijken. Vanavond geen tijd? Geen probleem. De documentaire van de Amerikaanse zender CBS wordt op dinsdagavond (9 maart) om 20.30 uur uitgezonden bij Net5. Voordeel van kijken via Eén is dat dit de publieke omroep is in Vlaanderen en er dus geen reclames tussendoor komen. Net5 heeft zeker een aantal reclameblokken.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Meghan Markle

Ophra Winfrey praat eerst met Meghan, de hertogin van Sussex (die je natuurlijk ook kent als actrice). Het gesprek bestrijkt een ruime waaier aan onderwerpen: van haar huwelijk en intrede in de koninklijke familie, over het moederschap en haar filantropisch werk, tot hoe ze omgaat met het leven onder intense publieke druk.

Prins Harry

Later krijgen de twee het gezelschap van prins Harry. Ze hebben het dan over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en de hoop en dromen die ze koesteren voor hun groeiende gezin. Meghan is op dit moment zwanger van hun tweede kindje; het wordt een meisje.

Openhartig gesprek

In Amerika is deze documentaire al uitgezonden. Als je kijkt naar alle nieuwsberichten er rondom, dan is dit absoluut een zeer openhartig gesprek van de hertog en hertogin van Sussex. Zo vertelt Meghan Markle dat ze dood wilde tijdens haar zwangerschap, maar ook dat de Britse koninklijke familie zorgen had over de huidskleur van hun eerste kindje – zoon Archie. Hij heeft tenslotte een zwarte oma. En zo zijn er nog heel wat onderwerpen, waarbij je mond open valt van verbazing als ik alle berichten zo lees.

Documentaire Harry & Meghan

 In totaal duurt deze documentaire maar liefst twee uur. Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry is een productie van Harpo Productions. Uitvoerend producenten zijn Terry Wood en Tara Montgomery, mede-uitvoerende producent is Brian Piotrowicz. De special is internationaal gedistribueerd door ViacomCBS Global Distribution Group. De twee uur durende primetime special was gisteren in de VS te kijken op het CBS Television Network.

#weetikveel

De aflevering van #weetikveel die op maandag gepland stond (aflevering 5 – Slapen), verschuift naar donderdag 8 april.

Foto: Harpo Productions – Joe Pugliese (via Eén)

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 maart 2021 /