All You Need Is Love ook in 2021 op tv

All You Need Is Love is ook in 2021 gewoon op tv te zien. Vanaf vanavond – donderdag 4 maart – is dokter love Robert ten Brink weer van de partij. Hij lijmt gebroken harten, herenigt geliefden en maakt stille liefdes openbaar. De eerste aflevering vanaf seizoen 13 is te zien om 20.30 uur bij RTL 4. De eerste aflevering is al op Videoland te kijken.

All You Need Is Love 2021

Robert ten Brink lijmt gebroken harten, herenigt geliefden en maakt stille liefdes openbaar. De bekende caravan komt eraan te pas om Robert te begeleiden tijdens zijn liefdesreis door het land. Van Groningen tot aan Maastricht: geen plek is te ver voor RTL’s eigen Cupido.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Jawoord vragen via Robert ten Brink

In de eerste aflevering van All You Need Is Love 2021 zien we dat Mark alles over heeft voor een jawoord van zijn Marcelle. Zij is namelijk onder slechts één voorwaarde bereid om in het huwelijksbootje te stappen. Ze wil een aanzoek via Robert ten Brink. Het levert in ieder geval gouden beelden op.

Robert ten Brink

Presentator Robert ten Brink is inmiddels 65, maar hij blijft toch de enige echte dokter love. Ik weet nog heel goed dat wij de eerste seizoenen van deze show met het hele gezin keken. En nog steeds is het programma goed voor mooie kijkcijfers én van emotie snotterende kijkers op de bank.

Foto: RTL

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

4 maart 2021 /