De Kalvijn Show met YouTuber Kelvin Boerma

Kelvin Boerma ken je als YouTuber Kalvijn; zijn motto is ‘doe eens gek, e bent al normaal genoeg’. Voor BNNVARA komt hij nu met zijn eerste tv-show. Samen met bekende gasten dendert de YouTuber in De Kalvijn Show door de actualiteit. Vanaf vanavond – 1 maart – iedere maandag om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3 (na Kamp Waes).

De Kalvijn Show

In De Kalvijn Show zorgt Kalvijn ervoor dat de kijker in een dik halfuur op geheel eigen wijze op de hoogte wordt gebracht van wat er gebeurt in de wereld. En, niet te vergeten: veel en goed gelachen heeft. Met zijn scherpte en humor zorgt Kalvijn voor opgewekte gesprekken en verrassende rubrieken in tijden van crisis. Dé positieve tegenhanger van de serieuzere talkshows. Daar hebben we er in Nederland immers wel genoeg van. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Kalvijn

Kelvin Boerma aka Kalvijn vertelt: “Het maken van een show als deze voelt als mijn grootste uitdaging tot nu toe. Op YouTube en social media onthoud ik altijd: hoe groot een project ook aanvoelt, ik moet plezier blijven maken. Contentcreatie blijft tenslotte mijn grootste hobby, op welk platform dan ook! Ik zie deze show niet alleen als een tv-programma, maar als een project dat op meerdere platformen gaat leven. Ik heb heel veel zin om het te gaan maken.”

Kelvin Boerma

Kelvin Boerma is al jaren actief in de industrie en heeft bewezen een ware content machine te zijn. Zijn YouTubekanaal werd in 2010 in het leven geroepen en telt inmiddels ruim 1,2 miljoen abonnees. De Groninger pakte met zijn video’s bijna alle prijzen. Naast zijn YouTube-kanaal en alle andere mogelijke online platforms waarop hij actief én razend populair is, is hij muzikant, comedian en runt Kalvijn een groot mediabedrijf, Cinemates. En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert hij ook jaarlijks samen met een team het VEED Festival waar de prijzen voor de beste YouTubers worden verdeeld.

Wist je dat Kalvijn ook een eigen spel heeft: Kalvijns Slapstick – het dilemma spel.

Foto: BNN-VARA – Mika Heijnen

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

1 maart 2021 /