Ronald Goedemondt Numero Uno kijken op tv (bij SBS6)

De show Numero Uno van Ronald Goedemondt kun je vanavond (zaterdag 9 januari) om 20.30 uur kijken bij SBS6. De zender brengt in de winter van 2021 cabaret naar de Nederlandse huiskamers. Naast Ronald Goedemondt kun je de aankomende weken ook recente voorstellingen van Brigitte Kaandorp, Patrick Laureij en Lenette van Dongen verwachten.

Ronald Goedemondt – Numero Uno

Ronald Goedemondt gaat in zijn show, die binnen enkele uren was uitverkocht, met absurdistische anekdotes en grappen de alledaagse strijd aan tegen de heersende dogma’s. Als veertiger heeft hij nieuwe inzichten verworven, die hij met verbale energie op het podium deelt. Wijzer, volwassener en rustiger? Zeker niet! Een heerlijk avondje thuis lachen op de bank.

Show Ronald Goedemondt kijken

Ik ben sowieso een liefhebber van Ronald Goedemondt. Tijdens onze reis door Australië (inmiddels een jaar of zes geleden) hadden we al verschillende shows van hem mee, zodat we onderweg wat leuks te kijken hadden. In 2004 heeft hij zijn eerste avondvullende programma gemaakt; Spek. Numero Uno is inmiddels zijn zevende voorstelling (de vorige zes zijn op dvd uitgebracht). Door corona moest hij de tournee langs de theaters onderbreken. Ronald Goedemondt is al jaren op tv te zien in de Sluipschutters en acteerde in Kerst met de Kuijpers.

SBS 6 brengt theater naar huis

“Omdat we in deze lastige tijd niet naar het theater kunnen om te genieten van deze geweldige cabaretiers brengen we met de registraties van deze shows, die je gezien moet hebben, toch het theater een beetje thuis”, aldus zendermanger René Oosterman.

Cabaret kijken op tv (bij SBS6)

  • 16/01/2021 – Brigitte Kaandorp: Eh… – een intiem programma zonder al te veel franjes
  • 23/01/2021 – Patrick Laureij: Nederlands Hoop – die titel liegt er in ieder geval niet om…
  • 30/02/2021 – Lenette van Dongen: Paradijskleier – ze fileert dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid
  • 06/02/2021 – Henry van Loon: Onze Henry
  • 13/02/2021 – Najib Amhali: The Best Of
  • 20/02/2021 – Rayen Panday: Fenomeen
  • 27/02/2021 – René van Meurs: Ik beloof niks
  • 06/03/2021 – Jochen Otten: Overwegend droog

Cabaret voorstellingen (terug) kijken

De afgelopen tijd zijn er sowieso veel cabaret voorstellingen op tv te zien geweest. Ik zet ze voor je op een rijtje. Ook de oudejaarsconferences zijn ook het terugkijken waard.

Deze shows zijn iedere zaterdag te zien op SBS6 om 20.30 uur en (terug) te kijken via Kijk.nl.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

9 januari 2021 /