Humberto Tan presenteert Humberto op zondagavond

Humberto Tan presenteert vanaf zondag 10 januari 22.15 uur wekelijks de talkshow Humberto. Het is de weekend variant van de late avond talkshow. Wat je kunt verwachten? Een show vol actualiteit, sport en entertainment. 

Humberto

Live vanuit Studio Artis in Amsterdam spreekt Humberto met de hoofdrolspelers uit het nieuws en duikt in actuele onderwerpen uit het weekend. Humberto is dé afsluiting van het weekend met wekelijks muziek (akoestisch) én een vooruitblik op de week die volgt.

Humberto Tan

“Ik ben blij verrast dat Peter me gevraagd heeft om onderdeel uit te maken van het RTL late avond trio met Beau en Eva. Tegelijkertijd vind ik het spannend, want er is veel veranderd: de locatie, het tijdstip en voorlopig nog zonder publiek in de studio, maar ik ga er met mijn gasten een boeiend programma voor de kijker van maken. Het leven staat tenslotte niet stil in het weekend, er valt genoeg te bespreken over nieuws, sport en entertainment. Ik kijk er naar uit!”, aldus Humberto Tan.

Sportzomer met Humberto Tan

Naast de wekelijkse zondagavond neemt de presentator in de sportzomer van 2021 de presentatie op werkdagen voor zijn rekening. Want er staan heel wat evenementen op stapel, zoals de Olympische Spelen, Euro2020, en nog tal van andere sportevenementen.

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst, directeur content RTL Nederland: “Ik ben heel blij dat Humberto Tan weer een plek heeft op de late avond. Hij heeft in het verleden meer dan bewezen dat hij daar thuishoort. We hebben nu met Eva, Beau en Humberto een supertrio waarmee we het hele jaar door het gesprek van de dag kunnen voeren.”

Humberto is vanaf 10 januari elke zondag te zien om 22.15 uur bij RTL 4. Net als BEAU en Jinek wordt Humberto geproduceerd door PilotStudio. Ontdek hier nog meer nieuwe programma’s.

Foto: RTL/William Rutten

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

7 januari 2021 /