Tweede seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa (SBS6)

De familie Gillis die je het afgelopen jaar leerde kennen dankzij hun realityserie op SBS6 (en VTM2) is weer terug op tv. Vanaf vanavond 4 januari 20.30 uur is het tweede seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa terug op SBS6 te zien. Of het tweede seizoen ook op VTM 2 te zien is, durf ik nog niet te zeggen. Blijf me daar eventjes voor volgen.

Massa is Kassa terugkijken in België

UPDATE 24/8/2023 – Op Kijk.nl kun je in Nederland alle seizoenen terugkijken. Als je in het buitenland woont, dan is dit mogelijk via een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Familie Gillis: Massa is Kassa in België kijken, is dus via die optie ook mogelijk. Op VTM Go kun je ook verschillende afleveringen kijken van de afgelopen seizoenen, maar dat wisselt dagelijks. Op donderdag 24 augustus kon je zo nog kijken naar een aantal afleveringen uit seizoen 6 en volledig naar seizoen 7 en seizoen 8.

Familie Gillis: Massa is Kassa

De realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa, over de selfmade miljonair Peter Gillis, gaat verder. Met de winter op komst vertrekken de laatste gasten van de vakantieparken en storten de familie Gillis én de werknemers van Peter zich op de grote schoonmaak en het winterklaar maken van alle parken. De kassa moet blijven rinkelen, dus is Peter direct ook druk bezig met het nieuwe vakantieseizoen. Er moet worden uitgebreid: ‘niet lullen, maar bedden vullen’.

Maar er starten op 4 januari nog meer nieuwe programma’s in Nederland en België…

Peter Gillis

Peter zit er ook in seizoen twee als vanouds bovenop. “Vertrouwen is goed, controleren is beter”, luidt immers het credo. En dat controleren is niet altijd fijn voor zoon Mark, die ook dit seizoen weer zijn best doet om de eeuwige kritiek van zijn vader voor te zijn. Peters steun en toeverlaat, zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol, is lyrisch over ‘haar’ familiehuizenconcept. Dus wordt ook door haar gekeken naar uitbreiding. Wie bedden heeft, heeft de toekomst, niet waar? 

Wil je meer nieuwe programma’s op SBS6 ontdekken? Klik hier.

Massa blijft uit

Peter Gillis heeft er flink de balen van dat COVID-19 aanhoudt en ook roet in het eten gooit tijdens de herfstvakantie; de gebruikelijke massa blijft uit, want de horeca moet dicht. Ondertussen gaat Peters strijd tegen de overtollige kilo’s in seizoen twee onverminderd door. Hij weet zelfs zoon Mark te overtuigen een bezoekje te brengen aan de sportschool … ‘Hatseflats!’

Tweede seizoen Familie Gillis: Massa is Kassa

“In het eerste seizoen hebben we de kijker een inkijkje gegeven in ons leven en het runnen van een familiebedrijf. Dit seizoen zetten we een tandje bij. Want zeker in deze tijd is het belangrijk slim te blijven ondernemen”, aldus Peter Gillis. Hoe dat gaat en het antwoord op de vraag of Peter zijn Nicolletje eindelijk ten huwelijk vraagt, zien we vanaf 4 januari iedere maandag om 20.30 uur bij SBS6 en via Kijk.nl.

Familie Gillis: Massa is Kassa is een productie van Concept Street.

Foto: SBS6 – Wessel de Groot.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 januari 2021 /