Wie is De Faker in het gezin? Kun jij het raden?

In het nieuwe familieprogramma van AVROTROS gaan we op zoek naar De Faker in het gezin. De aftrap wordt gegeven met een feestdagen special op 26 en 27 december en vanaf 4 januari is De Faker elke werkdag om 18.05 uur op NPO Zapp te zien.

De Faker

Op het oog lijkt de familie De Bruin een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur. Iemand die helemaal geen onderdeel is van het gezellige huisje, boompje, beestje gezin. De Faker dus! Maar wie dat is? Door een dag mee te draaien in het gezin proberen onder andere Marije Zuurveld en Niek Roozen daar met hun team achter te komen in het nieuwe AVROTROS-programma De Faker. Ontdek hier nog meer nieuwe shows, series en films.

BN’ers draaien mee in dagelijks leven gezin

In De Faker nemen twee teams van bekende gezichten het tegen elkaar op om De Faker in het gezin te ontmaskeren. Het jongensteam bestaat uit Niek Roozen, Juvat Westendorp en Klaas van der Eerden. Marije Zuurveld, Stephanie van Eer en Shelly Sterk maken deel uit van het meidenteam. Elke aflevering draait één van de BN’ers mee in het dagelijkse leven van een gezin.

Gezin goed leren kennen

De dag start met een rondleiding door het huis gevolgd door dagelijkse activiteiten zoals spelletjes spelen, de hond uitlaten en koken. Ze sluiten de dag af door met elkaar te eten. Ze leren de gezinsleden goed kennen, om aan uiteindelijk te bepalen wie er niet thuis hoort in het gezin. Want één ding is zeker, iemand is De Faker! 

Wie wint het uitje?

Als het gezin erin slaagt om de identiteit van De Faker verborgen te houden, winnen ze een sportief uitje. Wanneer een van de teams slaagt in de opdracht, winnen ze een punt voor het team. Wie mag zich na 27 afleveringen de grote overall winnaar noemen? Het jongens of het meidenteam?

Feestdagen specials De Faker

Op 26 en 27 december trapt het programma af met twee feestdagen specials. De teams gaan allebei bij een familie langs waarbij het huis nog in kerstsferen is: gezelligheid bij de kerstboom en traditionele kerstmuziek aan. Slagen ze er in deze gemoedelijke sfeer in om hun missie te voltooien en de juiste persoon te ontmaskeren? Uiteraard kan er vanuit huis ook geraden worden.

  • Feestdagen special De Faker, op 26 en 27 december om 18.15 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.
  • De Faker, vanaf 4 januari elke maandag t / m vrijdag om 18.05 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 december 2020 /