Julie Vermeire en James Cooke delen dans tips

Julie Vermeire en James Cooke delen tips & tricks in Dancing With The Stars: The Winner Takes It All. Deze special is te zien op dinsdag 22 december en 29 december om 20.35 op VIER.

Dancing With The Stars: The Winner Takes It All

Julie Vermeire en James Cooke geven voor de eerste keer hun geheimen prijs in de special Dancing With The Stars: The Winner Takes It All. Aan de hand van beelden uit de voorbije twee seizoenen delen de ex-winnaars al hun tips en tricks om Dancing With The Stars te winnen met het grote publiek. Ze blikken tegelijkertijd terug op de mooiste, spannendste, gênantste, grappigste en meest emotionele momenten uit hun dansavontuur. Ook de kandidaten van de volgende editie kunnen maar beter luisteren naar wat deze twee talenten te vertellen hebben, zodat ze later hun beste dansbeentje kunnen voorzetten. Een gewaarschuwd man is er immers twee waard.

James Cooke

Ondanks hun hoge scores en sterke prestaties, was het niet altijd even gemakkelijk. James Cooke wordt in deze special onder andere geconfronteerd met zijn eerste dans, de chachacha, waar zowel hij als de jury niet tevreden over was: “Ik kijk niet graag terug naar die dans. Ik was ook niet aan het genieten toen. Ik was mij veel te bewust van het feit dat ik mee aan het doen was aan een programma waar keiveel Vlamingen naar keken. Én ik ben precies een ingepakte pita, ik dacht alleen maar ‘durum, durum, durum’ (lacht). De jury was ook heel hard: ze vonden mij lomp en dat was ik ook.”

Julie Vermeire

Julie vindt het moeilijk om naar haar passionele tango te kijken: “Ik was toen echt verlegen en Pasquale verwachtte plots dat ik een verleidster ging spelen. We zijn toen nog naar de rosse buurt geweest, zodat ik mij beter kon inleven in mijn rol. En mijn ribben waren toen ook nog eens gekneusd. Die dans heeft wel alles veranderd voor mij”, aldus de dochter van Jacques Vermeire.

Eén ding weten Julie Vermeire en James Cooke heel zeker: er moet een goede klik met de danspartner zijn en dan is alles mogelijk.

Nieuwsgierig naar andere kerstspecials en nieuwe programma’s? Klik dan op de link.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 december 2020 /