Beau & De Daklozen: special met oud-deelnemers

Beau van Erven Dorens zoekt verschillende deelnemers van zijn programma’s over daklozen op in de special Beau & De Daklozen. Het eerste deel van ‘Beau & De Daklozen’ is op 21 december om 20:30 te zien bij RTL 4. Het tweede deel volgt op 24 december om 22:30.

Programma’s met daklozen

In 2015 maakte presentator Beau van Erven Dorens een gewaagde stap in het programma The Amsterdam Project. Hij gaf vijf daklozen een pinpas met daarop 10.000 euro en directe toegang tot de juiste hulpverlening. Beau en zijn team volgden en begeleidden de daklozen een jaar lang, in de hoop dat ze zich terug zouden kunnen vechten in de maatschappij.

Wist je dat Beau ook acteur is geweest in zijn carrière… Daarnaast heeft hij verschillende boeken geschreven.

Slapen ze weer op straat?

Twee succesvolle projecten volgden: Het Rotterdam Project en De Sleutel, waarin vijf daklozen de sleutel van hun eigen huis kregen. In een tweedelige special zoekt Beau de deelnemers weer op, om te kijken hoe het met ze gaat. Hebben ze nog steeds een dak boven hun hoofd of slapen ze weer op straat? Hoe kijken ze terug op hun deelname?

Lolle, Patrick, Rigo & Sunil

Samen met Beau blikken ze terug op de vele belangrijke, grappige en ontroerende gebeurtenissen die ze samen hebben meegemaakt. Zo vindt Beau zijn oude Amsterdamse vriend Lolle terug uit The Amsterdam Project, spreekt hij af met de ooit zwaarverslaafde Patrick uit Het Rotterdam Project en gaat hij op bezoek bij de excentrieke Rigo en Sunil uit De Sleutel.

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens: “Het weerzien met deze mensen, die hun ziel en zaligheid met de kijkers, mij en mijn team hebben gedeeld, was overweldigend. Alles kwam terug, tot in de kleinste details. Alle pijn, maar ook alle liefde.”

Beau & De Daklozen is een productie van Kale Jakhals. Nieuwsgierig naar meer nieuwe programma’s en specials rondom de Kerst? Klik hier.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 december 2020 /