Missie MAX met ontroerende reportages

Dit jaar geen groot evenement en geen missiebezoeken, maar hartverwarmende en ontroerende reportages in Missie MAX. In samenwerking met de thuisfrontorganisaties van Defensie maakt MAX een bijzondere editie van het televisieprogramma Missie MAX, die te zien is op zondag 3 januari 2021 om 18.05 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Ontdek welke programma’s we in 2021 nog meer op tv zien…

Hartverwarmende boodschappen

In de special worden militairen bedankt voor hun inzet in binnen- en buitenland. Jan Slagter ontmoet in eigen land geliefden, familie en vrienden van militairen die een persoonlijke boodschap hebben voor hun helden. De militairen worden tevens bedankt voor hun inzet door premier Mark Rutte, minister van Defensie Ank Bijleveld, en Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer. Zangeres Marlijn Weerdenburg zingt de militairen toe. 

Missie MAX

In Missie MAX onder meer aandacht voor de Friese Wybe die voor het eerst op missie is in Afghanistan. Hij is sinds een paar maanden getrouwd en Wybe mist zijn geliefde ontzettend. Zijn familie wil hem daarom verrassen. Omdat gourmetten met kerst een traditie is in de familie, sturen zij hem als verrassing een gourmetstel.

Ontroerende reportages

Tijdens een werkbezoek aan het UMC Utrecht blikt Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer samen met Jan Slagter terug op een roerige periode. Majoor Armand heeft zich ingezet voor de Voedselbank en commandant Lin was bezig met het opzetten van een zorghotel voor coronapatiënten. Lin wordt voor het eerst moeder en krijgt daarom een speciaal cadeau van haar ouders.

Foto: Omroep Max

Missie MAX
Zondag 3 januari
Om 18.05 uur op NPO 1

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2020 /