Micha Wertheim voor alle duidelijkheid op tv

De show Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim is op zaterdag 2 januari om 23.50 uur op tv te zien bij BNNVARA op NPO 3. De geplande opname kon niet doorgaan, maar een eerdere registratie met twee camera’s werd goed genoeg bevonden.

Voor alle duidelijkheid

In Micha Wertheim voor alle duidelijkheid stelde de cabaretier zichzelf en zijn publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief. Hij begin eerst heel uitbundig en wordt dan juist heel persoonlijk en intiem. Volgens De Volkskrant hield hij zijn publiek in ‘een gedenkwaardige houdgreep’. Op zijn site lezen we dat de voorstelling vrijwel overal in Nederland en België onthaald is met vijf sterren. NCR riep deze show zelfs uit tot beste cabaretvoorstelling van 2019.

Kijk jij graag naar cabaret? Mis dan ook de shows van bijvoorbeeld Van der Laan & Woe, Roué Verveer en Paulien Cornelisse niet.

Reserve opname

Deze show zou eigenlijk opgenomen worden in 2020, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De theaters werden namelijk allemaal gesloten toen de cameraploeg klaar stond. Gelukkig lag er nog een reserve-opname – voor eigen gebruik – klaar. Deze was met twee camera’s gemaakt. Het is geen ideale registratie, maar de makers vonden ‘m goed genoeg voor uitzending. Je kunt er naar kijken via BNNVARA, maar Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid staat ook volledig op YouTube.

Micha Wertheim

Micha Wertheim bracht in 2004 zijn eerste theatervoorstelling op de planken. Er volgden er nog velen, waarvan de show die nu bij BNNVARA te zien is, de laatste is. Daarnaast heeft hij ook verschillende (kinder)boeken geschreven en is hij publicist en radiomaker.

Kijk voorstelling:

Kun je niet wachten tot deze voorstelling op tv komt, dan kun je ‘m nu zelfs volledig op YouTube kijken. Dat betekent meer dan twee uur genieten!

Foto: BNNVARA – Merijn Doomernik

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 december 2020 /