Matthijs van Nieuwkerk Gaat Door!

Matthijs van Nieuwkerk gaat door! Zijn nieuwe show bij BNNVARA – Matthijs Gaat Door – gaat in première op oudejaarsavond en is daarna vanaf 9 januari iedere zaterdagavond op NPO 1 te zien.

Nieuwsgierig naar wat je met oudejaarsavond nog meer kunt kijken? Klik hier voor het kijkoverzicht.

Matthijs Gaat Door

Matthijs van Nieuwkerk ziet om in verwondering. Met humor, muziek en andere verrassingen. En stelt af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken. Met muziek van de Sven Hammond Big Band.

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk was op 27 maart 2020 na 2428 afleveringen voor het laatst te zien op tv met De Wereld Draait Door. Daarna werd al snel bekend dat hij iets zou gaan doen in het nieuwe jaar, maar nu is dan ook bekend geworden wat dat is. Het is de show Matthijs Gaat Door. Veel details heeft BNNVARA daar nog niet over bekendgemaakt… Als we meer weten, vullen we dit bericht dan ook aan.

Wist je dat Matthijs van Nieuwkerk opa is geworden? Zijn dochter Jet heeft een zoontje gekregen.

Gemis van DWDD

De presentator heeft DWDD eigenlijk helemaal niet gemist, zo vertelde hij laatst bij Linda de Mol in Linda’s Wintermaand. Tot voetballegende Diego Maradona in november overleed. “Ik keek de hele avond televisie en ik miste de fantasie. Toen dacht ik: o, mijn handen jeuken. Als ze me hadden gevraagd: spring één keer, dan had ik het gedaan.”

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 december 2020 /