Roland Van Beeck (team André Hazes) wint The Voice Senior 2020

Roland Van Beeck – uit het team van André Hazes – heeft The Voice Senior 2020 gewonnen. Coach André Hazes voorspelde dat al: “Ik ben er heilig van overtuigd dat ik dit ga winnen.” En jawel hoor: de gepensioneerde tatoeëerder Roland Van Beeck wist de publieksjury te overtuigen. Hij mag een single uitbrengen en wint 10.000 euro!

Roland van Beeck wint The Voice Senior 2020

Van bij de auditie wist Roland iedereen te charmeren met zijn warme, diepe stem. Toch kwam de overwinning als een echte verrassing voor hem. “Ik ben echt overdonderd. Ik had nooit gedacht dat ik The Voice Senior kon winnen. Maar dit is echt geweldig. Ik ben hier heel blij mee”, vertelt Roland Van Beeck.

Coach André Hazes

André Hazes is een fiere coach. “Ik voelde al meteen vanaf de Blind Audition een klik met Roland. Hij heeft veel talent en weet als geen ander gevoel te leggen in zijn muziek. Dat vind ik heel belangrijk. We hebben beiden meegedaan aan deze wedstrijd om te winnen en voila, dat hebben we nu ook waargemaakt (lacht). Ik ben een trotse coach!”, zo vertelt hij na de finale van The Voice Senior in België.

André Hazes is op dit moment razend populair in Vlaanderen: dat zag je al met zijn deelname aan Liefde voor Muziek en in Het Huis.

Bewerking To Make My Life Beautiful (Alex Harvey)

Ondertussen heeft Roland niet stilgezeten en brengt hij meteen zijn eerste single uit. Samen met producers Marcel Fisser en Edwin van Hoevelaak dook Roland de studio in om een bewerking op te nemen van To Make My Life Beautiful, van de Schotse rockartiest Alex Harvey. “Dat lied is altijd in mijn gedachten blijven hangen. Daarom dat ik deze knappe song graag een tweede adem wilde geven. Ik ben erg blij met het resultaat”, vertelt Roland Van Beeck.

Meer weten over de andere finalisten van The Voice Senior in België? Hier lees je alles over de deelnemers van The Voice Senior 2020.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 december 2020 /