Sneakers shoppen die je op tv zag?

Ben jij ook zo’n liefhebber van sneakers? Ik wel! En ik moet toegeven dat ik als ik tv kijk dan ook in de gaten houdt wat voor schoenen de tv-gezichten dragen. Soms zitten er echt exemplaren bij waarvan ik denk ‘die wil ik ook!’.

Kleine maat

In mijn geval is er één nadeel (althans: voor mijn portemonnee is het ook een voordeel) ik heb een kleine maat. Daardoor zijn nieuw alle sneakers die ik spot voor mij geschikt. Anderzijds heb ik wel geluk dat ik af en toe gewoon nog sneakers in een kindermaat kan shoppen, waardoor ze wat voordeliger geprijsd zijn. En ja, dan moet ik toegeven dat er wel eens twee paar tegelijk in mijn winkelmandje terecht komen…

Online sneakers kopen

Voordeel van online sneakers kopen, is dat je kunt zien of jouw maat er nog is én of de betreffende sneakers bij een bepaalde webwinkel misschien wel in de aanbieding zijn. En ook als je de schoenen niet helemaal goed hebt kunnen zien, kun je wel op zoek naar de betreffende schoen. Je kunt tenslotte niet alleen zoeken op merk, maar als je dat niet weet kun je ook gewoon op kleur selecteren. Tja, en wat de prijs betreft: die kun je ook filteren. De sneakers die je gespot hebt, zijn misschien dan te duur. Maar je kunt zo wel eenvoudig op zoek gaan naar een goedkope(re) look-a-like.

Overzichtswebsite

Zeker als je via overzichtswebsites gaat shoppen, kun je zo echt pareltjes spotten. Die hebben dankzij hun vernuftige software namelijk toegang tot het aanbod van ontelbare shops. Ideaal als je eens wat anders zoekt dan het standaard aanbod dat je in veel winkels ziet. Als je eens een ander merk wil dan de traditionele sportmerken, waarvan we modellen inmiddels wel kennen.

Zelfde paar kopen?

En handig als je op zoek bent naar een nieuw paar van je favorieten. Zo heb ik jaren geleden – voordat we naar de andere kant van de wereld (o.a. Nieuw-Zeeland) vertrekken – een paar fijne wandelschoenen gekocht. Op die schoenen liep ik vervolgens ook de Vierdaagse. Maar je kunt je voorstellen dat backpacken en 4×40 kilometer (exclusief alle trainingskilometers) toch een pittige belasting zijn voor zo’n paar. Ik was dus toe aan een nieuw paar. Die vond ik in Groot-Brittannië. Precies dezelfde Teva’s, maar dan afgeprijsd. Het waren tenslotte wandelschoenen uit de oude collectie. Ik geniet er zelfs nog steeds van! En die oude? Nee, die heb ik ook niet weggegooid. Die gebruik ik nu voor carnaval. Althans, als we weer mogen hossen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 december 2020 /