Pittige gedichten in De Zak van Sinterklaas

Pittige gedichten – geschreven door zeven BN’ers – in De Zaak van Sinterklaas op zaterdag 14 november om 22.15 uur bij BNNVARA op NPO 1. Martijn Koning, Soundos El Ahmadi, Rick Paul van Mulligen, Anna Gimbrère, Rayen Panday, Jörgen Raymann en Heleen van Royen komen langs bij hulp-Sinterklaas Erik van Muiswinkel.

Wist je dat Heleen van Royen net een nieuw boek heeft uitgebracht?

De Zak van Sinterklaas

Op de dag van de intocht van Sinterklaas zijn zeven BN’ers uitgenodigd bij hulp-Sinterklaas Erik van Muiswinkel. Samen vieren ze een vervroegde pakjesavond. Iedereen gebruikt zijn of haar Sinterklaasgedicht om een eerlijke mening over de ander te geven; zo ook in De Zak van Sinterklaas. De BN’ers hebben pittige gedichten voor elkaar geschreven, maar wel met een warme knipoog en een gemeende lach. Wie is de afzender?

Deze BN’ers schrijver pittig Sinterklaas gedicht

Martijn Koning, Soundos El Ahmadi (die momenteel te zien is in de nieuwe All Stars spin-off All Stars & Zonen), Rick Paul van Mulligen, Anna Gimbrère, Rayen Panday, Jörgen Raymann en Heleen van Royen doen mee. Zij komen in een intieme huiskamersetting bij elkaar om cadeaus uit te wisselen. Waarbij ze de gedichten voorlezen die ze voor elkaar hebben geschreven. De gasten van de hulp-Sinterklaas hebben zo hun vermoedens door wie elk gedicht geschreven is. Dit blijft tot het einde geheim; pas dan zal de Sint onthullen van wie de gedichten zijn. De persoon die de meeste dichters aan het juiste gedicht heeft weten te koppelen, wint ‘de zak van Sinterklaas’ en mag mee naar Spanje.

De Zak van Sinterklaas is een coproductie van BNNVARA en De Coproducent.

Afbeelding: BNNVARA.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2020 /