Wie zien we via De Casting Kantine bij De TV Kantine?

Al jaren schitteren Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap in De TV Kantine waarin ze geregeld in de huid kruipen van bekende Nederlanders die ze feilloos na weten te doen. In het eenmalige programma De Casting Kantine gaat het imitatie trio, onder aanvoering van presentator Buddy Vedder, op zoek naar nieuw talent voor een glansrol in het populaire programma. De uitzending van De Casting Kantine is op donderdag 7 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De Casting Kantine

In het afgelopen seizoen waren er ook al enkele onbekende Nederlanders die een rol hadden bemachtigd in De TV Kantine. Zo kwamen de makers via TikTok terecht bij Björn de Vries, die de perfecte kandidaat bleek te zijn voor Chateau Meiland-ster Martien Meiland. Dit inspireerde de makers om meer nieuw talent van eigen bodem te ontdekken. Na de oproep afgelopen juni meldden zich honderden kandidaten om mee te dingen aan een persiflagerol. De beste imitator wint een glansrol in het nieuwe seizoen van De TV Kantine dat vanaf donderdag 14 januari van start gaat bij RTL 4.

Ronde 1: Werksessie

Uit honderden aanmeldingen zijn de beste kandidaten uitgenodigd voor een werksessie. Eén voor één presenteren zij hun imitatietalent aan Carlo Boszhard en Elise Schaap (die je natuurlijk kent als Daniëlle uit Undercover), die de kandidaten tips en tricks geven om hun imitatie te perfectioneren. Carlo en Elise bepalen welke zes kandidaten ze meenemen naar de volgende ronde. 

Ronde 2: Imitating the Stars

In deze ronde worden de overgebleven kandidaten onder handen genomen door het grime team van De TV Kantine en ondergaan zij een volledige transformatie tot hun karakter. De kandidaten zullen in het onderdeel ‘Imitating The Stars’ als hun karakter antwoord moeten geven op een aantal vragen gesteld door Buddy Vedder (die je kent uit The Masked Singer NL). Tevens wordt er een beroep gedaan op hun improvisatietalent. Wie springt eruit en wie bezwijkt onder de druk, nu ook Irene Moors in deze ronde de kandidaten zal beoordelen? Twee kandidaten bereiken de finale. Aan de jurydesk zitten Carlo, Elise en Irene

Ronde 3: Big Finally

De twee beste kandidaten mogen zichzelf nog één laatste keer bewijzen in een sketch. Ook nu zullen zij volledig getransformeerd worden tot hun karakter. Ze spelen de scène met twee andere bekende collega’s uit de TV Kantine. Houden zij zich staande tussen deze pro’s? De winnaar zien we terug in het elfde seizoen van De TV Kantine.

De TV Kantine

De Casting Kantine is donderdag 7 januari te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Het programma is een productie van PilotStudio & Herriemakers. De TV Kantine is wekelijks te zien vanaf donderdag 14 januari om 20.30 uur bij RTL 4. Productie: Herrie in het Bos Producties. 

Foto: Laura Oldenbroek.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

12 november 2020 /