Cook Ensemble met Jani Kazaltzis en Dominique Persoone

Jani Kazaltzis en Dominique Persoone zagen we dit jaar samen in Over De Oceaan. Vanaf dat moment zijn ze niet meer weg te denken uit elkaars leven. Nu steken ze samen de handen uit de mouwen met het nieuwe VIER-programma Cook Ensemble. Vanaf vanavond (woensdag 11 november) is deze show dagelijks live te zien om 18.45 uur op VIER. De eerste gast is Viktor Verhulst.

Cook Ensemble

Nu we allemaal massaal thuis zijn in lockdown en onze figuurlijke bubbels zijn doorprikt, houden we meer dan ooit afstand van elkaar. En zo willen Dominique Persoone en Jani Kazaltzis heel Vlaanderen wat dichter bij elkaar brengen, nog beter zelfs, ze willen iedereen in de keuken zien te krijgen. Allemaal samen aan het koken, want wat kan ons op dit moment nog meer verbinden dan een goede babbel en een lekker receptje.

Dominique Persoone

Dominique Persoone zal als chef zorgen voor de lekkerste recepten live van uit zijn eigen keuken. Jani zal als straffe souschef van uit zijn keuken dan weer zorgen voor een portie entertainment, maar ook hij zal zijn kooktalent met Vlaanderen delen. “Dominique is een stoere gast met een peperkoeken hart. Wellicht zullen de recepten die ik graag had op de boot nu ook voorbijkomen”, aldus Jani Kazaltzis.

Nog een leuke tip voor de feestdagen het boek Shock-o-latier.

Viktor Verhulst eerste gast Cook Ensemble

Elke avond worden deze twee vrienden vergezeld door een verrassende gast die mee zal koken met hun gezin en twee extra families. In de eerste aflevering van Cook Ensemble is dat Viktor Verhulst. Zal Viktor de Verhulstjes kunnen voorzien van lekkere vissticks of wordt het take-away? Inderdaad: het eerste gerecht dat wordt gemaakt is Crunchy vissticks, romige spinazie en een rösti. Je boodschappenlijstje kan je alvast vinden op de website.

Live meekoken met Jani Kazaltzis en Dominique Persoone

Dus ben je alleen, thuis met de kinderen of zit je op kot met je medestudenten? Probeer de live kookinstructies bij te houden en maak zo samen de lekkerste gerechten. Telkens zullen de ingrediënten die nodig zijn op voorhand worden gecommuniceerd zo dat heel Vlaanderen mee kan volgen. Wij zorgen dus alvast voor je wekelijkse boodschappenlijstje en de lekkerste recepten.

Tous en Cuisine avic Cyril Lignac

Oorspronkelijk is het programma uitgezonden als ‘Tous en Cuisine avec Cyril Lignac‘ op M6 in Frankrijk. Een positief en gezinsvriendelijk format dat flexibel te produceren is. Het is live op afstand gefilmd door de deelnemers, een echte kijkcijferhit in Frankrijk met een gemiddeld publiek van 2 miljoen kijkers .

Vanaf 11 november elke weekdag Live om 18u45 op VIER. Wist je trouwens dat Jani ook een interessante, nieuwe online reeks Natur’Elle heeft?

Foto: VIER.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

11 november 2020 /