Jeroen Pauw komt binnen voor nieuwe talkshow

Jeroen Pauw maakt zijn nieuwe talkshow Pauw vanaf verschillende unieke locaties. Daar gaat hij bijzondere gesprekken aan met mensen die normaal niet naar de studio kunnen of willen komen. Pauw komt binnen is te zien vanaf 8 november om 22.20 uur – wekelijks bij BNNVARA op NPO 1.

Pauw komt binnen

Na jarenlang programma’s in de studio te hebben gemaakt, trekt Jeroen Pauw met zijn tafel het land in voor zijn nieuwe talkshow Pauw komt binnen. De gasten die hij spreekt, zijn vaak onderwerp van gesprek in talkshows, maar komen door omstandigheden weinig zelf aan het woord. Op hun eigen terrein, zoals een ziekenhuis, tbs-kliniek of verpleeghuis, voert Jeroen Pauw met betrokkenen verdiepende gesprekken die verder gaan dan de waan van de dag. In totaal zijn er zes afleveringen gemaakt.

Ik zie het dus als een combinatie van Axel Gaat Binnen en de talkshows die we allemaal kennen.

Talkshow vanuit Radboudumc over impact corona

De eerste aflevering staat in het teken van de grote impact van corona op de zorg. De talkshowtafel staat in het Radboudumc ziekenhuis in Nijmegen, waar Jeroen onder andere in gesprek gaat met artsen en verpleegkundigen die onder grote druk op de verschillende afdelingen werken. Zij vertellen hoe het virus hun werkzaamheden in het ziekenhuis heeft veranderd. Ook vinden er bijzondere gesprekken plaats met patiënten en hun familieleden.

Hier ben ik ontzettend benieuwd naar, omdat het Radboudumc één van de ziekenhuizen is in de regio waar ik woon. Ik ben dus ook mensen die met corona daar in het ziekenhuis worden/zijn behandeld.

Jeroen Pauw vertelt over nieuwe talkshow

“Ik heb bijna 15 jaar met veel plezier de dagelijkse talkshow gedaan en alle onderwerpen die het nieuws bepaalden zijn langsgekomen. Maar niet altijd met alle betrokkenen, omdat er altijd mensen zijn die niet aan de talkshowtafel kunnen komen, omdat ze ziek zijn of gevangen zitten of in een verpleeghuis bivakkeren. Daarom wil ik graag ook de mensen spreken over wie het in de talkshow al die jaren ging, zonder dat ze erbij konden zijn”, vertelt Jeroen Pauw over zijn nieuwe talkshow.

Foto: BNNVARA – Annemieke van der Togt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 november 2020 /