VTM kleurt je dag met De Kleurmakers

VTM-gezichten roepen kijkers op om elkaars dag te kleuren, het resultaat is elke weekdag om 20.35 te zien. Dat doen ze met De Kleurmakers. Doe jij mee?

De Kleurmakers

Terwijl de dagen buiten steeds donkerder worden, probeert VTM ze binnen net iets kleurrijker te maken. Het coronavirus duwt ons terug in ons kot en daarom slaan verschillende VTM-gezichten vanaf vandaag – dinsdag 27 oktober – de handen in elkaar om wat kleur in de dag van de kijkers te brengen. Dat doen ze met De Kleurmakers, een initiatief waarbij ze elke dag een ludieke, hartverwarmende of verbindende uitdaging op de kijkers loslaten met als doel voor wat extra ontspanning te zorgen. De leukste inzendingen zijn elke avond om 20.35 uur te zien bij VTM.

Koen Wauters

Koen Wauters presenteert vanavond de grote finale van Snackmasters en bijt de spits af met een eerste opdracht. “Wil jij De Kleurmaker van vandaag worden? Laat me dan nu weten wat jij kan doen met je favoriete snack”, klonk het in de video-oproep van Koen Wauters. “Kan je bijvoorbeeld super snel je favoriete koek oppeuzelen? Of open je je zak chips op een speciale manier? Dan verschijn jij vanavond misschien wel hier bij VTM als Kleurmaker.” Later deze week vuren ook nog onder andere Sean Dhondt en Marcelo Ballardin hun uitdaging af op de kijkers.

Wie wil meedoen, kan dat doen door een video of foto te delen via vtm.be of op sociale media met de hashtag #kleurtjedag. De leukste inzendingen worden De Kleurmaker van de dag en zijn ‘s avonds om 20.35 te zien bij VTM.

Foto: DPG Media.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 oktober 2020 /