Ryanne van Dorst op tv met derde seizoen Nachtdieren

Ryanne van Dorst is vanaf vanavond (dinsdag 13 oktober) om 22.00 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3 met het derde seizoen van Nachtdieren. In dit seizoen gaat ze op nachtelijke ontdekkingstocht in Haarlem, Apeldoorn, Leeuwarden en Den Bosch.

Nachtdieren

Voor veel mensen is de nacht een moment om het bedje op te zoeken, op te laden, te herstellen van een drukke werkdag of een avondje in de kroeg. Toch brandt er in sommige huizen in Nederland nog steeds licht en dwalen andere mensen op straat, terwijl de rest van het land al lang op één oor ligt. Wie zijn deze mensen? En waarom zijn ze nog wakker? Kunnen ze niet slapen of willen ze niet slapen? In het derde seizoen van Nachtdieren ontmoet Ryanne van Dorst wederom uiteenlopende types in het holst van de nacht. Ze stuit op hilarische en ontroerende ontmoetingen.

Ryanne van Dorst

De presentatrice vertelt over het derde seizoen van Nachtdieren het volgende. “Na twee seizoenen Nachtdieren heb ik er nog steeds geen genoeg van. Ook deze keer wikkelt elke stad die ik bezoek haar nachtelijke deken om me heen. Om me vervolgens de ene na de andere donkere verassing te bezorgen. Carpe noctem!” Ryanne van Dorst kun je kennen uit het nieuwe seizoen van Baantjer, maar ook als zangeres Elle Bandita.

Haarlem

Ryanne trapt het derde seizoen van Nachtdieren af in Haarlem en omstreken. Dat doet ze tijdens de midzomernacht, of wel de kortste nacht van het jaar. Ryanne rijdt van de chique wijken in Haarlem tot aan het strand in Bloemendaal en terug. Aan de kust treft ze de reddingsbrigade in touw voor een oefening. En ze belandt op een verscholen camping midden in de duinen.

Open relatie

Campinggast Marieke nodigt haar uit in haar tent. Daar vertelt ze samen met haar twee geliefden Anton en Frank vertelt over hun nu 16 jaar durende, open relatie. In het hart van de hoofdstad van Noord-Holland loopt Ryanne kunstenaar Cees tegen het wankele lijf. Hij laat zijn hond uit Cees is twee dierbaren kwijtgeraakt en vooral ’s nachts rouwt hij om hen.

Seks

Een opwindende plek in Haarlem is de B&B voor seks en liefde van Willemijn. De sfeervolle B&B ademt seksueel avontuur. Die nacht is dominatrix Soviet Mercedes te gast in de Sin Suite.

Depressie

Als de ochtend zich langzaam aankondigt, stuit ze nog op nachtbraker en muzikant Ivo. Bij zijn voordeur neemt hij net afscheid van een goede vriend. Omdat Ivo kampt met aanhoudende depressies drinkt hij samen met Ryanne een 0.0 biertje. Hij hoopt namelijk op een nieuwe behandelmethode en daarvoor moet hij voorlopig nuchter blijven.

Foto: BNNVARA / Ryanne van Dorst.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 oktober 2020 /