Danira Boukhriss terug op Eén met Vandaag

Danira Boukhriss is vanaf vanavond – maandag 21 september – terug op Eén met de dagelijkse talkshow Vandaag. Van maandag tot en met donderdag ontvangt ze haar gasten in studio 5 van de VRT. In deze show is er plaats voor de actualiteit van de dag, entertainment en natuurlijk ook muzikale gasten.

Danira Boukhriss

Wat was het belangrijkste nieuws van de dag en wat wil Vlaanderen hierover weten? Met rake vragen en een frisse blik gaat Danira Boukhriss daar samen met haar gasten op in. Ik vind haar zelf een erg fijne presentatrice; kende haar eigenlijk niet tot ik haar in Die Huis zag.

Bekende gasten Vandaag

Wie het najaar 2020 bij Vandaag aftrapt? Dat zijn kijkcijferkanonnen Matteo Simoni (uit De Bende van Jan de Lichte, nu op Streamz). Eddy & Francesco Planckaert die veel kijkers trekken met Chateau Planckaert. Winnares van The Voice Kids Gala schuift ook aan. Net als Microbioloog Chris Callewaert en zijn coronaspeurhond Bubble. Linde Merckpoel is de centrale gast. Ook huisdj Hakim is natuurlijk van de partij.

Opnames Vandaag bijwonen

Altijd al te gast willen zijn bij Vandaag? Dat kan met je bubbel; de plaatsen zijn beperkt. Wil je erbij zijn? Je kunt je nog steeds opgeven voor shows. De laatste opnames vinden plaats op donderdag 19 november 2020.

Vandaag is om 21.36 uur op Eén te zien na Dwars door België.

Foto: VRT.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

21 september 2020 /