Chateau Meiland terug op VIJF – nu vanuit Nederland

Chateau Meiland is weer terug op VIJF! Vanaf vanavond (dinsdag 15 september) kun je weer genieten van een nieuwe dosis Chateau Meiland. Het seizoen start met een compilatie aflevering.

Terug naar Nederland

In het vierde seizoen volgen we de familie in hun terugkeer naar Nederland. Het Chateau staat te koop en de Meilandjes komen weer naar huis. Dit doen ze natuurlijk op hun eigen prettig gestoorde manier.

In Nederland is dit nieuwe seizoen al een paar weken geleden van start gegaan. Er zijn zelfs twee afleveringen van Chateau Meiland per week te zien op SBS 6.

Seizoen 4 Chateau Meiland

Omdat het Chateau wordt verkocht, moet het er natuurlijk piekfijn uitzien. Er is daarom veel werk aan de winkel. We zien ook huishoudster Nadège nog terug in het programma, de familie probeert er alles aan te doen om haar goed achter te laten. Ook in het nieuwe huis in Nederland moet nog veel gebeuren. En wat gaat de familie doen om centjes te verdienen? Daar gaat seizoen 4 helemaal om draaien..

Compilatie familie Meiland

Maar voor het zover is blikt VIJF terug op de afgelopen seizoenen en het avontuur van de familie. In een speciale compilatie aflevering zien we wat er in de vorige seizoenen allemaal is gebeurd met de familie Meiland.

Wist je dat Jan Dijkgraaf momenteel werkt aan een biografie over Martien Meiland?

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20u35 op VIJF

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

15 september 2020 /