Chateau Meiland terug op VIJF – nu vanuit Nederland

Chateau Meiland is weer terug op VIJF! Vanaf vanavond (dinsdag 15 september) kun je weer genieten van een nieuwe dosis Chateau Meiland. Het seizoen start met een compilatie aflevering.

Terug naar Nederland

In het vierde seizoen volgen we de familie in hun terugkeer naar Nederland. Het Chateau staat te koop en de Meilandjes komen weer naar huis. Dit doen ze natuurlijk op hun eigen prettig gestoorde manier.

In Nederland is dit nieuwe seizoen al een paar weken geleden van start gegaan. Er zijn zelfs twee afleveringen van Chateau Meiland per week te zien op SBS 6.

Seizoen 4 Chateau Meiland

Omdat het Chateau wordt verkocht, moet het er natuurlijk piekfijn uitzien. Er is daarom veel werk aan de winkel. We zien ook huishoudster Nadège nog terug in het programma, de familie probeert er alles aan te doen om haar goed achter te laten. Ook in het nieuwe huis in Nederland moet nog veel gebeuren. En wat gaat de familie doen om centjes te verdienen? Daar gaat seizoen 4 helemaal om draaien..

Compilatie familie Meiland

Maar voor het zover is blikt VIJF terug op de afgelopen seizoenen en het avontuur van de familie. In een speciale compilatie aflevering zien we wat er in de vorige seizoenen allemaal is gebeurd met de familie Meiland.

Wist je dat Jan Dijkgraaf momenteel werkt aan een biografie over Martien Meiland?

Chateau Meiland, elke dinsdag om 20u35 op VIJF

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 september 2020 /