Besmetting corona in ploeg VTM-show Wat een jaar

Er is een besmetting met corona vastgesteld in de pleog van het VTM-programma Wat een Jaar. De opnames van de show van Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens zijn uit voorzorg uitgesteld.

Geregeld testen op corona

De makers van het programma volgen een standaardprocedure. Hierbij testen ze geregeld, zodat ze snel kunnen ingrijpen bij een mogelijke besmetting. Alle maatregelen om het virus verder in te dijken zijn ondertussen genomen. Dit doet de omroep in nauw overleg met de preventiedienst en de bedrijfsarts. Zo wordt de opname van Wat een Jaar – die voor morgen gepland stond, uitgesteld naar een latere datum.

Presentatoren en crew Wat een Jaar in quarantaine

De drie presentatoren – Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens – en de crew gaan nu in quarantaine. Er is op dit moment geen impact op de uitzenddatum, laat VTM op dinsdag 8 september via een persbericht weten.

Invloed programma’s najaar 2020?

Of het feit dat Koen Wauters, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens in quarantaine moeten – omdat er corona is vastgesteld in de ploeg van Wat een Jaar – invloed heeft op andere projecten is bij VlaamsKijken nog onbekend. Alle drie de presentatoren zijn tenslotte bezig met nieuwe projecten voor het VTM-najaar van 2020. Zo presenteert Koen Wauters Snackmasters met Ruth Beeckmans. En Nathalie Meskens en Jonas Van Geel werken samen met Ruth Beeckmans en Guga Baúl aan een nieuwe show. Daarnaast presenteert Jonas Van Geel op dit moment Veel Tamtam.

Foto: VTM.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 september 2020 /