Grey’s Anatomy en Nurses op VIJF

Grey’s Anatomy keert terug op VIJF. Na zestien seizoenen is het tijd om afscheid te nemen van dokter Alex Karev. Daarna kun je genieten van de nieuwe serie Nurses. Hierin maak je kennis met vijf jonge verpleegkundigen.

Dit zie je nog meer dit najaar bij VIJF

Nieuw seizoen Grey’s Anatomy

Fans van Grey’s Anatomy zullen er zeker en vast niet op zitten wachten: morgen nemen we afscheid van een van de laatste originele castleden van de langstlopende ziekenhuisserie. Na 16 seizoenen is het jammer genoeg tijd om vaarwel te zeggen tegen dokter Alex Karev.

Afscheid Alex Karev

 “Bedankt om Alex Karev het mooiste einde te geven. Voor mij persoonlijk was het de beste optie dat Karev zou terugkeren naar het begin. Het is een eerbetoon aan de prachtige eerste jaren en aan de geweldige cast die een ijzersterke basis voor de reeks creëerden”, aldus Ellen Pompeo (Meredith Grey).

Duidelijkheid over exit Grey’s Anatomy

Na het vertrek van Izzie, George, Cristina en veel andere populaire personages is het nu de beurt aan Alex Karev. Eindelijk krijgen we duidelijkheid over zijn exit. Dit doet hij aan de hand van vier brieven aan belangrijke mensen uit zijn leven: zijn echtgenote Jo, Meredith Grey, Miranda Bailey en Richard Webber. 

Dramatische exit

De dramatische exit van dokter Alex Karev laat niemand onberoerd. We genieten in de laatste afleveringen nog van zijn meest memorabele momenten uit de ziekenhuisserie. Maar niet getreurd: de good looking dokters uit de nieuwe reeks Nurses zullen je nadien met veel plezier opvangen.

Nieuwe ziekenhuisserie op VIJF: Nurses

Nurses draait om Grace, Ashley, Keon, Nazneen, Wolf en hun patiënten, de jonge verpleegkundige aan de frontlinie van een druk ziekenhuis in het centrum van Toronto. De vijf staan aan het begin van hun carrière op de Eerste Hulp van het St. Mary’s ziekenhuis. In deze hectische omgeving, waarin ze hun levens wijden aan het helpen van anderen, leren ze elkaar en zichzelf kennen. Op hun eerste dag is het meteen hard werken voor de vijf verplegers. Het ziekenhuis wordt overspoeld met slachtoffers van een aanslag met een bus.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

2 september 2020 /