Özcan Akyol: tweede seizoen De geknipte gast

Özcan Akyol is vanaf vanavond 1 september terug met het tweede seizoen van De geknipte gast. Twaalf weken lang interviewt hij bekende Nederlanders in de kappersstoel, terwijl hij ondertussen ook aan de slag gaat met hun haar.

De geknipte gast

Na een zeer goed ontvangen eerste seizoen keert het interviewprogramma ‘De Geknipte Gast’ terug op televisie. In het programma nodigt Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, elke week een prominente Nederlander uit in zijn kapperszaak. Terwijl Eus aan de slag gaat met het haar van zijn gast, ontvouwt zich via de spiegel een verrassend openhartig gesprek. 

Özcan Akyol als kapper

Behalve het knippen van het hoofdhaar en het inzetten van rollers, trimt en scheert Eus ook baarden en kan hij zelfs threading toepassen bij dames. Het kappersvak is Eus niet geheel onbekend: “In mijn jeugd was een eenmalige aanschaf van een tondeuse goedkoper dan een tweewekelijks bezoekje aan de kapper. Daarom leerden we met vrienden elkaar knippen en scheren. Voor vrouwen heb ik speciaal voor dit programma een cursus van een halfjaar gevolgd”, vertelde de schrijver voor het eerste seizoen. Helaas gaat het in het tweede seizoen – net als bij de laatste zes afleveringen van het eerste seizoen – alleen om het gesprek. Dit in verband met het coronavirus en het toegenomen aantal besmettingen.

Bekende gasten in kappersstoel Eus

Onder anderen Catherine Keyl, Sinan Can, Matthijs van Nieuwkerk, Midas Dekkers en Dilan Yurdakul nemen plaats in de kappersstoel. Eus is blij dat hij weer gasten mag ontvangen: “Na al die mooie reacties op de eerste reeks kijk ik echt uit naar dit vervolg. We hebben een aantal zeer memorabele gesprekken in de kapperszaak gevoerd. Ik hoop dat het dit jaar weer zo goed uitpakt.” Eus’ eerste klant is Catherine Keyl, die zich door een comeback op televisie gelukkiger voelt dan ooit.

‘De Geknipte Gast’ is vanaf dinsdag 1 september twaalf weken lang te zien bij BNNVARA om 21.05 uur op NPO 2.

Foto: BNNVARA – Nozem Films

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 september 2020 /