Zes brengt o.a. The Titan Games, Blindspot en Blue Bloods

Zes is dé zender voor de Vlaamse liefhebber van Amerikaanse series en films. Maak in het najaar van 2020 kennis op ZES met (nieuwe seizoenen van) The Titan Games, Blindspot, Blue Bloods en Two and a Half Men.

Najaar 2020:

The Titan Games met Dwayne Johnson

Blood. Sweat. Respect. Titan. Nieuw dit najaar is The Titan Games. Niemand minder dan Dwayne ‘The Rock’ Johnson presenteert deze nieuwe epic competitie, waarin alledaagse atleten hun krachten meten in slopende uitdagingen en allerlei challenges om een kans te maken op de jackpot van 100.000 euro. Het begrip ‘sportwedstrijd’ zal nooit meer hetzelfde zijn. Wie kroont zich tot een echte Titan? 

Nieuwe afleveringen top series

Voor de diehard seriekijkers is er goed nieuws, want enkele topseries keren terug met nieuwe afleveringen. Blindspot en Blue Bloods staan klaar om gebingewatched te worden. En vanaf september maakt Two and a Half Men zijn comeback in de vooravond.

Halloween

En tijdens de herfstvakantie vallen er opnieuw lijken uit de kast. Letterlijk dan want ZES haalt heel wat Halloween classics van onder het stof. Eén week lang staat horror centraal in onder andere de tv-première van The Conjuring 2.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2020 /