Love Island, Chateau Meiland en internationale series op VIJF

Love Island, Chateau Meiland, de Amerikaanse Temptation Island én tal van internationale series – daar kun je dit najaar van genieten op VIJF. Lang hoef je daar niet op te wachten, want op maandag 31 augustus geven Viktor Verhulst en Holly Mae Brood al het startschot met Love Island.

Programma’s dit najaar in Vlaanderen op:

Love Island

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood (die ook te zien is in de film Alles is zoals het zou moeten zijn) presenteren weer Love Island. Dit najaar zijn ze weer te vinden op Gran Canaria. Tien Vlaamse en Nederlands singles (spot ze hier!) vertoeven vanaf dan zes weken lang met elkaar in de luxueuze Love Island-villa in de hoop hun liefdesmatch te vinden. De singles moeten zich volledig openstellen voor de liefde én ook de harten van de kijkers zien te veroveren. Zij bepalen welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland. Vorig jaar hielden acht kandidaten een relatie over aan hun liefdesavontuur.

Hier lees je alles over Love Island 2020.

Chateau Meiland op VIJF

Naast de dagelijkse reality en liefdesperikelen van Love Island brengt VIJF dit najaar ook nieuwe afleveringen van de Meilandjes. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland volgen we de avonturen van kasteelheer Martien Meiland (die nu zelfs een biografie heeft!), zijn steun en toeverlaat Erica, dochters Maxime en Montana en kleindochter Claire. Dit seizoen staat in het teken van, hoe kan het ook anders, de terugkeer naar Nederland. De coronacrisis heeft de beslissing om het kasteel te koop te zetten in een stroomversnelling gebracht. De familie heeft in Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt en zal het Franse leven uiteindelijk achter zich laten. In Nederland zijn er dit seizoen zelfs twee afleveringen per week te zien, zowel op maandag als onderdag.

Talkshow Kelly Clarkson dagelijks op VIJF

Wist je dat de talkshow van Kelly Clarkson ook dagelijks te zien zal zijn op VIJF in het najaar van 2020? Het tweede seizoen is net gestart in Amerika en vanaf 5 oktober kun je het ook al in België zien. Ze ontvangt in de eerste aflevering bijvoorbeeld John Legend en DJ Khaled. Ontdek alles over The Kelly Clarkson Show.

Bij ons op het kamp in België te zien

De Nederlandse realityshow Bij ons op het kamp is ook te zien in België op tv-zender VIJF. In dit programma krijg je een kijkje in een bijzondere gemeenschap, namelijk die op het woonwagenkamp. Veel mensen hebben er een vooroordeel over, maar weinig mensen weten hoe het er echt aan toe gaat op het kamp.

Temptation Island USA

Vanaf september kan je bij VIJF ook terecht voor de Amerikaanse versie van Temptation Island. In Temptation Island USA gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Zij zullen, gescheiden van hun partner, omringd worden door bloedmooie vrijgezellen. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen? Of je kiest voor het Temptation Island bordspel, lees er ook meer over in dit artikel met tal van bordspellen bij tv-series.

Grey’s Anatomy, Nurses en meer

VIJF brengt dit najaar opnieuw ontspannende dates met de dokters van Grey’s Anatomy in nieuwe afleveringen van de populaire reeks. En we maken ook kennis met vijf jonge verpleegkundigen van het St. Mary’s-ziekenhuis in de gloednieuwe dramareeks Nurses.  Met nieuwe afleveringen van Manifest, FBI en Criminal Minds zorgt VIJF vanaf september voor enkele vaste afspraken.

Hier lees je meer over de terugkeer van Grey’s Anatomy en de nieuwe serie Nurses.

Au Pairs

Maar VIJF verrast dit najaar ook met Au Pairs, de Nederlandse reeks waarin vier jonge vrouwen worden gevolgd die naar Los Angeles trekken voor het avontuur van hun leven. Poepluiers, drammerige peuters en slapeloze nachten, maar dat allemaal wel in The City of Dreams. Naast oppassen, hebben ze allemaal hun eigen dromen en verlangens die ze daar hopen waar te maken. Hun verwachtingen zijn hooggespannen, maar worden ze ook werkelijkheid? Au Pairs was te zien bij BNNVARA.

Why Women Kill

Ook nieuw dit najaar bij VIJF is de veelgeprezen dramareeks van de hand van Desperate Housewives-brein Marc Cherry: Why Women Kill. In deze nieuwe crimeserie met een knipoog volgen we drie vrouwen (rollen voor onder meer Lucy Liu en Ginnifer Goodwin) uit even veel decennia. Ze wonen allemaal in hetzelfde huis en proberen elk op hun eigen manier om te gaan met bedrog en verraad.

Katy Keene

Met Katy Keene, de spin-off van Riverdale, zorgt VIJF voor een laatste nieuwe aanwinst in haar aanbod van de leukste en spannendste series. In Katy Keene volgen we aspirant-modeontwerper Katy Keene (Lucy Hale), Josie McCoy (Ashleigh Murray) en hun vrienden. Ze hebben maar één doel: hun dromen in New York City waarmaken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2020 /