VTM presenteert najaar 2020 met speciale Code van Coppens

VTM presenteert de programma’s voor het najaar van 2020 met een speciale tv-uitzending. Staf en Mathias Coppens kraken de code van het najaar van VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4. De Code van Coppens: Unlock VTM is vandaag (donderdag 20 augustus) te zien om 19.55 uur bij VTM.

Vier VTM-zenders najaar 2020

Vanaf maandag 31 augustus 2020 breidt VTM uit met VTM 2, VTM 3 en VTM 4. Maar welke programma’s kan je nu verwachten op deze vier televisiezenders? Staf en Mathias Coppens nemen vandaag, donderdag 20 augustus, de kijkers om 19.55 uur mee doorheen het najaar van VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4.

Code van Coppens: Unlock VTM

Dat doen ze in een speciale aflevering van Code van Coppens bij VTM: ‘Code van Coppens: Unlock VTM’. De broers roepen de hulp in van duo’s Koen Wauters & Ruth Beeckmans en Jens Dendoncker & Karen Damen om de code van het najaar van de vier VTM-zenders te kraken.

VTM heeft natuurlijk al eerder bekendgemaakt dat Jens Dendoncker aan een nieuw programma over de liefde werkt. En ook Karen Damen en Ruth Beeckmans gaan samen een nieuwe show presenteren. Zou Koen Wauters ook iets niets gaan doen, bedenk ik me nu ik deze ’teams’ zo zie.

De Kotmadam schuift door

De aflevering van De Kotmadam, die oorspronkelijk gepland stond op donderdag, schuift door en zal op vrijdag 21 augustus om 19.55 te zien zijn bij VTM. Wanneer het nieuwe seizoen van Code van Coppens start dit najaar, wordt later bekend gemaakt.

VTM heeft al een aantal programma’s voor dit najaar gepresenteerd. Via onderstaande berichten ontdek je daar alvast meer over.

Najaar Vlaamse tv-zenders

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2020 /