Veronica Inside mét Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp

Veronica Inside start na de zomer gewoon met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Vanaf 11 september gaan ze samen weer uitzendingen maken… Eerlijk gezegd had ik dat niet meer verwacht, want er is de afgelopen tijd veel gedoe over geweest. Johan Derksen en René van der Gijp voelden zich genaaid door Wilfred Genee.

Onenigheid Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp

De onenigheid ontstond na de aan racisme gewijde uitzending van 22 juni. Toch vormen de gesprekken die Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp met elkaar – maar ook met John de Mol – hebben gevoerd, voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen.

John de Mol

John de Mol: “Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn.”

Champions League

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn daarnaast als analist betrokken bij de uitzending van de Champions League. De drie voetbalexperts geven vanaf 7 augustus aanstaande over de wedstrijden die bij SBS 6 te zien zijn.

Veronica Inside gaat na de zomer weer van start. Dat betekent dat Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside met elkaar gaan maken.

Boeken over René van der Gijp aanrader

Zoek je nog leestips voor deze vakantie? Als je een voetballiefhebber bent (of meer over het bijzondere leven van René van der Gijp wilt ontdekken), dan zijn de boeken die Michel van Egmond over hem heeft geschreven echt een aanrader.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

31 juli 2020 /