Karl Vannieuwkerke terug met talkshow Vive la Velo

Karl Vannieuwkerke is vanaf vanavond (29 augustus) dagelijks rond de klok van 21.00 uur terug met Vive la Velo. Hij volgt de Tour de France deze keer vanuit eigen land. Maar wat onveranderd is gebleven, zijn de geweldige gasten.

Gasten eerste week Vive la Velo

  • Zondag 30 augustus, Roeselare: Eddy Planckaert, Yves Lampaert en Otto-Jan Ham
  • Maandag 31 augustus, Damme: Marijn de Vries, Tom Boonen en Tom Waes
  • Dinsdag 1 september, Deinze: Bram Tankink, Gianni Meersman en Luc Meersman
  • Woensdag 2 september, Kluisbergen: Bert De Backer en Tim Brys
  • Donderdag 3 september, Silly: Eddy Planckaert, Lawrence Naesen en Laura Verdonschot
  • Vrijdag 4 september, Terhulpen: Marijn de Vries, Edwig Van Hooydonck en Nathan Van Hooydonck
  • Zaterdag 5 september Villers-la-Ville: Bram Tankink, Hanne Mestdagh en Tomas Van Den Spiegel
  • Zondag 6 september, Ranst: Sven Nys en Toby Alderweireld

Vive la Vie

Eerder was Karl Vannieuwkerke te zien vanaf maandag 29 juni 21.25 uur op Eén te zien met de talkshow Vive la Vie! De Ronde van Frankrijk mag dan uitgesteld zijn tot in september; de bekende tafel wordt toch van stal gehaald. Niet om over de koers te praten, maar om het leven te vieren. Iedere avond – van maandag tot en met donderdag – nodigt Karl Vannieuwkerke twee bekende gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen.

Karl Vannieuwkerke

Karl Vannieuwkerke kennen we natuurlijk vooral van de sportprogramma’s. Maar de presentatie van Vive la Vie past hem ook. Zelf zegt hij hierover: “De opdrachten buiten de sport zijn me de voorbije jaren uitstekend bevallen. Het verlangen om door Vlaanderen te trekken en met een dosis goede moed naar de toekomst te kijken is groot. We zullen proberen om de mensen mee te nemen op een positieve golf. En willen ze ondertussen laten genieten van de pracht van ons land. Ik kan nauwelijks wachten om erin te vliegen.”

Vive la Vie

In Vive la Vie nodigt Karl Vannieuwkerke dus iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Samen genieten ze van de zomer en het leven dat zich terug op gang trekt. Hun doel: warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode. Daarnaast is er ook live-muziek. In het voor filmpje zien we Astrid Stockman op piano. Drie weken lang zal de sopraan te horen zijn in Vive la Vie.

Gasten Vive la Vie

Wie er precies aan tafel zitten in de talkshow zitten, is in deze tijd natuurlijk een stukje spannender dan voorheen. Maar via de tv-gids van Eén hebben we de namen van de bekende gasten die in de eerste zes afleveringen worden verwacht.

Vive la Vie week 2

Gasten derde week Vive la Vie

Kortom: voor de liefhebbers van VlaamsKijken zitten er absoluut interessante gasten bij!

Vive la Vie is van maandag tot en met donderdag te zien op Eén om 21.25 uur. De talkshow van Karl Vannieuwkerke duurt ongeveer een uur.

Foto: VRT/Eén – Sofie Silbermann

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

29 juni 2020 /