Trailer Over The Moon – animatiefilm najaar 2020 op Netflix

De animinatiefilm Over The Moon is in het najaar van 2020 wereldwijd te zien op Netflix. De trailer is vandaag gepresenteerd. De regie is in handen van de legendarische animator Glen Keane.

Verhaal

Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen en zo het bestaan van een legendarische maangodin te bewijzen. Eenmaal op de maan start een groots avontuur en ontdekt ze een wonderlijk land met fascinerende wezens. 

Muzikaal avontuur op Netflix

Over The Moon is een opwindend muzikaal avontuur geregisseerd door animatielegende Glen Keane en geproduceerd door Gennie Rim & Peilin Chou. De centrale thema’s van de film zijn het verwerken van tegenslag, het onverwachte omarmen en de kracht van verbeelding. 

Cast Over The Moon

De cast bestaat uit Cathy Ang (Fei Fei), Phillipa Soo (Chang’e), Robert G. Chiu (Chin), Ken Jeong (Gobi), John Cho (Dad), Ruthie Ann Miles (Mom), Margaret Cho (Auntie Ling), Kimiko Glenn (Auntie Mei), Artt Butler (Uncle) en Sandra Oh (Mrs. Zhong).

* Als je op de namen met een link klikt, ontdek je uit welke films je deze acteurs kent.

Trailer Netflix – Over The Moon

Makers van Over The Moon

  • Regisseur: Oscar-winnaar Glen Keane (Dear Basketball)
  • Producers: Gennie Rim (Dear Basketball), Peilin Chou (Abominable)
  • Schrijver: Audrey Wells (The Hate U Give)
  • Co-Director: Oscar-winnaar John Kahrs (Paperman)
  • Executive Producers: Janet Yang (The Joy Luck Club), Glen Keane, Ruigang Li, Frank Zhu, Thomas Hui
  • Muziek door: Christopher Curtis (Chaplin), Marjorie Duffield, Helen Park (KPOP)
  • Score door: Oscar-winnaar Steven Price (Gravity)

Beelden nieuwe Netflix animatiefilm

Afbeeldingen: Netflix.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 juni 2020 /