Jens Dendoncker presentator nieuw VTM programma over liefde

Jens Dendoncker wordt de presentator van een nieuw VTM programma over de liefde. Productiehuis Shelter is op dit moment op zoek naar geschikte kandidaten. Dankzij deze mensen ontdekt de kijker op een later moment wat de liefde met ons doet.

Jens Dendoncker

De keuze voor Jens Dendoncker vind ik top! Tijdens de lockdown heeft hij me samen met zijn vriendin Lauren Versnick (die je kent uit Studio Tarara) echt verrast. Vanuit hun kot maakten Jens Dendoncker en Lauren Versnick een hilarische reeks filmpjes. Hij is niet alleen een geweldige komiek, maar kan ook nog eens fantastisch goed personages neer zetten. En nu komt daar dus dit nieuwe project bij.

Grapjas en groot romanticus

Iedereen kent mij als grapjas, maar wat de meesten niet weten is dat ik ook een groot romanticus ben. En daarom wil ik  een programma maken over… De Liefde. Want wat doet de liefde nu eigenlijk écht met ons? Samen met kijkend Vlaanderen wil ik wetenschappelijke studies over de heerlijke maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk toetsen. En daar heb ik véél volk voor nodig!”, aldus Jens Dendoncker.

Wetenschap over de liefde in praktijk gebracht

In een gloednieuw VTM-programma van productiehuis Shelter zoekt romanticus Jens Dendoncker uit wat liefde met ons doet en wat wij doen met de liefde. Wist je dat 50% van de mensen die op date gevraagd worden, gewoon ‘ja’ zeggen? Of dat 40% verliefd wordt na de eerste kus? Jens toetst wetenschappelijke studies over de heerlijke maar soms ook pijnlijke liefde af aan de praktijk, en daarvoor zoekt productiehuis Shelter kandidaten. 

Inschrijven voor nieuw programma Jens Dendoncker

Ben je hopeloos verliefd, net verloofd, al ‘1000 jaar’ getrouwd, net gedumpt, een happy of niet zo happy single? Surf dan nu naar vtm.be/liefde en schrijf je in als je deze zomer – op een veilige manier – een onvergetelijke dag wil meemaken. 

Wanneer het nieuwe programma van Jens zal uitgezonden worden bij VTM, is nog niet bekend.  

Foto: VTM.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

27 mei 2020 /