Jens Dendoncker presentator nieuw VTM programma over liefde

Jens Dendoncker wordt de presentator van een nieuw VTM programma over de liefde. Productiehuis Shelter is op dit moment op zoek naar geschikte kandidaten. Dankzij deze mensen ontdekt de kijker op een later moment wat de liefde met ons doet.

Jens Dendoncker

De keuze voor Jens Dendoncker vind ik top! Tijdens de lockdown heeft hij me samen met zijn vriendin Lauren Versnick (die je kent uit Studio Tarara) echt verrast. Vanuit hun kot maakten Jens Dendoncker en Lauren Versnick een hilarische reeks filmpjes. Hij is niet alleen een geweldige komiek, maar kan ook nog eens fantastisch goed personages neer zetten. En nu komt daar dus dit nieuwe project bij.

Grapjas en groot romanticus

Iedereen kent mij als grapjas, maar wat de meesten niet weten is dat ik ook een groot romanticus ben. En daarom wil ik  een programma maken over… De Liefde. Want wat doet de liefde nu eigenlijk écht met ons? Samen met kijkend Vlaanderen wil ik wetenschappelijke studies over de heerlijke maar soms ook pijnlijke liefde aan de praktijk toetsen. En daar heb ik véél volk voor nodig!”, aldus Jens Dendoncker.

Wetenschap over de liefde in praktijk gebracht

In een gloednieuw VTM-programma van productiehuis Shelter zoekt romanticus Jens Dendoncker uit wat liefde met ons doet en wat wij doen met de liefde. Wist je dat 50% van de mensen die op date gevraagd worden, gewoon ‘ja’ zeggen? Of dat 40% verliefd wordt na de eerste kus? Jens toetst wetenschappelijke studies over de heerlijke maar soms ook pijnlijke liefde af aan de praktijk, en daarvoor zoekt productiehuis Shelter kandidaten. 

Inschrijven voor nieuw programma Jens Dendoncker

Ben je hopeloos verliefd, net verloofd, al ‘1000 jaar’ getrouwd, net gedumpt, een happy of niet zo happy single? Surf dan nu naar vtm.be/liefde en schrijf je in als je deze zomer – op een veilige manier – een onvergetelijke dag wil meemaken. 

Wanneer het nieuwe programma van Jens zal uitgezonden worden bij VTM, is nog niet bekend.  

Foto: VTM.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 mei 2020 /