Da 5 Bloods 12 juni op Netflix – kijk nu trailer!

Da 5 Bloods is vanaf 12 juni wereldwijd op Netflix te zien. De trailer is vandaag bekendgemaakt. In deze film vertelt Spike Lee het verhaal over vier Afro-Amerikaanse veteranen die decennia later terugkeren naar Vietnam.

Verhaal film Da 5 Bloods

De Afro-Amerikaanse veteranen Paul (Delroy Lindo), Otis (Clarke Peters), Eddie (Norm Lewis) en Melvin (Isiah Whitlock) keren terug naar Vietnam. Ze gaan in diep in de Vietnamese jungle op zoek naar de overblijfselen van hun overleden teamleider (Chadwick Boseman). Daarbij begraven ze een schat.

Bijgestaan door Pauls bezorgde zoon (Jonathan Majors) moeten de helden vechten tegen de krachten van mens en natuur. Tegelijkertijd worden ze geconfronteerd met de blijvende schade en immoraliteit die de Vietnamoorlog op hun ziel heeft achtergelaten. 

Trailer

Cast Da 5 Bloods

De cast bestaat uit Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr., Mélanie Thierry, Paul Walter Hauser en Jasper Pääkkönen, Johnny Trí Nguyễn, Lê Y Lan, Nguyễn Ngọc Lâm, Sandy Hương Phạn, Jean Reno en Chadwick Boseman.

Spike Lee

Academy Award-winnaar Spike Lee heeft dit verhaal geschreven met Danny Bilson, Paul DeMeo en Kevin Willmott.

Kun je meer inspiratie gebruiken op het gebied van films? Kijk dan deze Vlaamse films op Netflix.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

18 mei 2020 /